Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Diverse discuții despre biciclete

Mesajde Alexandru.Chisinau » 14 Iun 2016, 22:34

Vă salut!

Nu știu cum voi, dar eu de multe ori am avut nevoie de bicicletă ca mijloc de transport economic și sănătos pe parcursul vieții și consider că o să mai am nevoie de un astfel de mijloc de transport pe parcursul restului vieții pe pământ. Reieșind din aceste considerente doresc să vorbim câte ceva și despre biciclete. Nu ador vorbe inutile ci mai curând unele cu sens și utile. Fie discuțiile și diversificate dar cu sens și în legătură cu bicicletele. D/e: ce bicicletă folosiți și ce eficiență are? ce bicicletă vă doriți? ce bicicletă inovativă a apărut pe piață? care e cea mai rentabilă bicicletă pentru orice eventualitate în viață? ș.a.m.d. :idea:

Multă sănătate și comentarii bune! :)

Cu apreciere,
Alexandru
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Re: Diverse discuții despre biciclete

Mesajde Alexandru.Chisinau » 14 Iun 2016, 23:08

La moment eu nu am nici o bicicletă dar mă gândesc să cumpăr bicicleta electrică din link-ul următor (dacă mai e valabel): https://999.md/ro/31164284
Prețul mi se pare rezonabil 190 euro, iar vouă?
Am nevoie cât mai curând de o bicicletă și anume de una electrică îmi doresc din mai multe considerente:
1. M-ar ajuta la distanțe lungi să ridic dealurile ușor. Am nevoie să merg dintr-o localitate în alta, uneori dintr-o țară în alta.
2. M-ar tenta să o utilizez mai des în locul mașinii din cauza comodității (ușor ridici dealurile) și din motiv că e mai econom și sănătos desigur.

Sănătate!
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13
Alexandru.Chisinau

Mesajde Mircea_63 » 16 Iun 2016, 10:57

Neaparat electrica!Este ecologica, nepoluanta. Dar si mai sanatoasa e aia cu pedale. :D

Alexandre;
Doua roate si-un magar,
Atelaj particular.
Ghici ce e? :roll: Sper ca ai simtul umorului.

Ia gandeste-te. Electrica: vrei sa faci plinul si te grabesti. Se termina "combustibilul" si de asemenea, vrei sa pui combustibil si sa pleci, ca te grabesti. Esti la drum si vrei sa ai un flacon de rezerva pentru orice eventualitate. Ce faci? Dezavantajos!

Vrei sa fii ECO! Bateria aia, dupa iesirea din uz, va polua cu mult mai mult decat fumul scos de motorul 2T.

Ori esti ECO, BIO si dai la pedale, ori iti iei ieftin (second hand) un atelaj cu doua roti si motor de drujba cu care fugi de colo colo fara grija ca e gata bateria si ori sunt departe de casa ca sa pot incarca, ori totusi am curent, dar fumez un pachet de tigari pana se incarca. Ca tu nu esti fumator.

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Iun 2016, 16:16

Vă salut Mircea_63 și mulțumesc de comentariu. Eu înțeleg foarte bine despre ce vorbiți. Eu deja am procurat bicicleta electrică dar dacă ceva o vând, nu-i problemă. Dar doresc să-mi mai cumpăr un generator electric pe benzină sau motorină și ca rezultat să se primească așa ceva https://www.youtube.com/watch?v=PJDNWcnYlFo

Multă sănătate!

Cu apreciere,
Alexandru
Alexandru.Chisinau

Mesajde Mircea_63 » 16 Iun 2016, 22:50

Pune un generator pe motorina. Vei avea o bicicleta diesel-electrica si duce si o remorca. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Alexandru.Chisinau » 16 Iun 2016, 23:23

Bine, mă voi strădui. Dar cam scumpe sunt generatoarele acestea. Văd deja cum se aranjează lucrurile. :)
Sănătate!
Alexandru.Chisinau

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE