Mai putetzi sa va inregistratzi aici http://www.sunphoto.ro/
si sa va creeatzi albume.
Apelatzi la vre-un fecior care se pricepe la „ cutiile ” astea
victor s scrie:am si eu o rama tot de luna august...(nu e prea bine realizata , dar oricum...ma mandresc cu ea
victor s scrie:...chiar nu stiam ca mierea trebuie descapacita...mai am cateva rame de completat in cuib care mai au ceva coronite de miere. deci inainte de a o baga la ouat, trebuie descapacita mierea...
!
proapis13 scrie:victor s scrie:...chiar nu stiam ca mierea trebuie descapacita...mai am cateva rame de completat in cuib care mai au ceva coronite de miere. deci inainte de a o baga la ouat, trebuie descapacita mierea...
!
Cand se baga rama la ouat pe cat posibil sa aibe coronitze de miere
salve
janese scrie:proapis13 scrie:victor s scrie:...chiar nu stiam ca mierea trebuie descapacita...mai am cateva rame de completat in cuib care mai au ceva coronite de miere. deci inainte de a o baga la ouat, trebuie descapacita mierea...
!
Cand se baga rama la ouat pe cat posibil sa aibe coronitze de miere
salve
nu descapaciti,ca se naclaieste albina!...zgariati sa stricati capacelele doar(asta cand e multa)!.....daca e cristalizata in rame...zgariati si apoi dati un perdaf de apa....asta e valabil si pentru rama bagata la ouat cu coronota....coronita sa fie zgariata!....intr-un cuvant...la momentul asta sa nu ma8i fie in cuib miere capacita de anul trecut....descapaciti prin zgariere cu furculita si veti vedea o revigorare a familiilor!.....acuuuu...nu va puneti si descapaciti cinci kile de miere o data!!!!...functie de puterea familiei....de tipul de fund...de vremea de afara...orientati-va si nu va lacomiti la zgariat!!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori