Berlinul va cam fi dirijorul UE. Şi nemţii gandesc altfel decât americanii. În rest nu cred că forţa noastră calificată se va întoarce prea curând din UK.
Ia uite mah ca si in Anglia tot PSD-ul este la putere. Am citit pe net ( unde altfel) ca specialiștii britanici au făcut o radiografie a alegătorilor si au stabilit ca au votat iesirea din UE pensionarii si asistați sociali precum si un nr mare de bugetari. De asemenea, intr-o proportite covarsitoare, cei care au votat iesirea, au studiile neterminate ori nu au deloc. Parca am fi in romanica, cei care au pierdut sunt mai putini dar mai educați! Nu este nimic interesant in aceasta întâmplare. Iese GB din UE si intra Rusia. Cu tancul ! Brrrr! Ma ia cu frig.....
Vor avea granite sigure de acum inainte, nu va mai intra oricine pe teritoriul lor. Se va termina cu cersetorii, hotii, talharii din Romania sau tarile rau famate. Nu vor mai contribui financiar la bugetul UE. Strategia economica va fi proprie nu comuna. Riscul de antentate va fi redus daca nu chiar zero. Eu ii felicit pentru decizia luata!
Au facut si desfacut aliante, au asmutit, au momit si jecmanit popoare in mod cinic multe secole. Acuma, daca ies din UE, mai mult ca sigur e fiindca au luat teapa in ultimii ani din greu.
Altfel spus, s-au ales cu praful de pe toba, ca din fonduri, Germania si Franta au luat caimacul...
Cateodata privim cu prea multa incredere spre o morala afisata de popoarele vestice. Nu stiu cat de mult am dreptul sa critic aceste popoare, nu stiu cat de mult sa ma declar multumit de poporul in care m-am nascut. Stiu insa sigur ca romanii, de-a lungul timpului au facut mult mai putin rau aproapelui decat vesticii. In multe cazuri mie mai simpatica iia.