Cat despre recunoasterea A. M. Carpatica, n-are nimeni nici un interes pe afara sa o faca. Si de ce ar avea, la o adica?
Barem aia stiu sa-si protejeze interesele, cinste lor!
lucky5strike scrie:Vidicane, chiar daca nu fac parte din categoria alora cu personale, nu inseamna ca nu stiu cate picioare are albina. Sau ca nu stiu ce e in stup fara sa iau rama la mana...
Mesaj de cristi_vidican » Ieri, , 12:22
lucky5strike scrie:
Vidicane, chiar daca nu fac parte din categoria alora cu personale, nu inseamna ca nu stiu cate picioare are albina. Sau ca nu stiu ce e in stup fara sa iau rama la mana...
Chiar daca am fost ironic, ideea era ca sunt uimit de faptul ca 300 de stupi pot fi gestionati usor (de o persoana) cu carpatina. Atata tot.
Eu nu pot sa spun acelasi lucru pentru zona mea si pentru capacitatile mele. Primavara, daca prind un prun bun, carpatina imi da mult de lucru (baga rama, scoate rama, cauta scara)
lucky5strike scrie:Adi, nu vorbesc pe ipoteze ci pe realitatea din tara la ora actuala. Asta e. Oricum, nu mi-as face MER () deci as avea de lucru mai putin.
![]()
Cat despre recunoasterea A. M. Carpatica, n-are nimeni nici un interes pe afara sa o faca. Si de ce ar avea, la o adica?
Barem aia stiu sa-si protejeze interesele, cinste lor!
cucubau scrie:Cel mai mare dezavantaj al carpatin ei il reprezinta faptul ca la noi ori ce corcitura este considerata carpatina .
cristi_vidican scrie:cucubau scrie:Cel mai mare dezavantaj al carpatin ei il reprezinta faptul ca la noi ori ce corcitura este considerata carpatina .
Ok, dar unde anume pot gasi aceasta Carpatina pura?
Cine imi da hartie de pedeegre (pe ultimele 5 generatii de mama si de tata)?
Cine imi poate vinde un F0?
cristi_vidican scrie:Dincolo, daca albinele fac punti de ceara, regina zboara din linia de selectie.
lucky5strike scrie:La cat umblati dupa vise, cu ele o sa ramaneti.
lucky5strike scrie:La cat umblati dupa vise, cu ele o sa ramaneti.
Adi Hodis scrie:Apai si ala de incaseaza parul, se prea poate sa nu ramana dator cu o ... ghioaga !.![]()
Deci tot cu parul inca, pe ici pe colo ... a ?. Pffff ...
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori