jonny_it scrie:andrei_calinescu scrie:Aventura(extractia) continua si un puiet la o matca de 2016.
Ce extragi acolo?
Din caturile de jumate miere "de primavara", rapita-salcam-paducel.
Din corpul 2 Dadant 1/1 - poli - tei.
jonny_it scrie:andrei_calinescu scrie:Aventura(extractia) continua si un puiet la o matca de 2016.
Ce extragi acolo?
tuturicius scrie:andrei_calinescu scrie:Aventura(extractia) continua si un puiet la o matca de 2016.
Daca e puiet de bekau, ca am auzit-o si pe asta, sa stii ca nu reprezinta nimic! O rama de puiet si atat! Daca nu e de becau, mai discutam
tuturicius scrie:Atattt!!!
Cristian IONITA scrie:Pai .... inteleg ca ti cam place jegu ... daca ii lasi loc de activitate imputitei
andrei_calinescu scrie:tuturicius scrie:Atattt!!!
Auzi mai Deci?
Si inca un lucru e frumos.
Mai bucksurile astea sunt atat de curate, mai ca ti-e mai mare dragul. Oua matcile in fagurii artificiali, o frumusete.
Ca anecdota, am o carpatina schimbata linistit, tot roi. Oua numai in rame negre, jegoasa e tot jegoasa. Pe foita face o elipsa de puiet, dupa care blocheaza "toantele" cu nectar.
Imi place mitul apicultorului traditional "Dom'le, matca trebuie sa oua in ramele vechi ca tine de cald".
Ca si cum ai spune "Imbraca-te ma cu hainele murdare, ca tin de cald".
ignatov andrei scrie:andrei_calinescu scrie:tuturicius scrie:Atattt!!!
Auzi mai Deci?
Mai bucksurile astea sunt atat de curate, mai ca ti-e mai mare dragul. Oua matcile in fagurii artificiali, o frumusete.
Ca anecdota, am o carpatina schimbata linistit, tot roi. Oua numai in rame negre, jegoasa e tot jegoasa. Pe foita face o elipsa de puiet, dupa care blocheaza "toantele" cu nectar.
Imi place mitul apicultorului traditional "Dom'le, matca trebuie sa oua in ramele vechi ca tine de cald".
In general. ai gusturi muzicale, nimic de zis, dar "melodia" de mai sus... le intrece pe toate...
Pacat...!!!
andrei_calinescu scrie:ignatov andrei scrie:andrei_calinescu scrie:tuturicius scrie:Atattt!!!
Auzi mai Deci?
In general. ai gusturi muzicale, nimic de zis, dar "melodia" de mai sus... le intrece pe toate...
Pacat...!!!
Eram un pic agasat. Nu asta e starea de spirit vis-a-vis de Carpatina. Incerc sa nu am prejudecati dar stii si tu bine ca propriul ego ne e cel mai redutabil dusman.
wineto77 scrie:Buna ziua,am vazut in filmulet ca aveti sita antivaroa pe partea din spate a stupului (am vazut bine?)...cand tratati cu varachet cu ce acoperiti acea aerisire?
Multumesc anticipat!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori