Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Noua taxa auto 2012 & POLUAREA

Mesajde Adi Hodis » 24 Dec 2011, 01:45

Cititi si va bucurati s-au ... intristati.
http://www.avocatnet.ro/content/article ... sinii.html

Un " cadou " ... de Craciun. :roll:

Conform citatului

" Totodata, dupa ce intra legea va intra in vigoare, pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007, taxa de poluare va fi achitata la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor, in cazul instrainarii acestora."

ne "faulteaza" la vanzarea autovehicolelor vechi, functie de vechime ... asa "doare ". :x
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Re: Noua taxa auto 2012 & POLUAREA

Mesajde catalin.profiri » 24 Dec 2011, 06:38

De cand au inceput astia cu "austeritatea" si cu reducerile de personal, am primit un email in care se spunea ca Romania si Bulgaria parca sunt niste tari de ... test. Testeaza astia de le Oiropa diverse masuri, vad reactia populatiei apoi le aplica pe Grecia, si alte tari in dificultate. Am fost sceptic la inceput, dar acum ii cam dau dreptate autorului.
Oare cand va veni momentul in care noi, romanii, vom ajunge sa iesim in strada sa protestam pentru ceva?
De ce nu ne-am intalni undeva... in tara si sa ne unim? Pasnic, dar macar sa vada aia de sus ca nu pot da legi asa cum vor ei... Nu am votat pe nimeni ca sa ne duca in... robie.
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde Dragos2006 » 24 Dec 2011, 19:40

Romanul e neam de sclav si nu ridica capul sus . Criza e doar la cei care s-au invatat sa traiasca bine din credite si acum fac foamea . Romanul de la tara e invatat sa traiasca cu putin .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde catalin.profiri » 25 Dec 2011, 05:47

nu neaparat.
Criza vine si cand lucrezi in outsourcing, firma pentru care lucrezi iti inchide proiectul, iar cea din romania inchide departamentul... :x
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Mesajde andrei_calinescu » 25 Dec 2011, 13:53

catalin.profiri scrie:nu neaparat.
Criza vine si cand lucrezi in outsourcing, firma pentru care lucrezi iti inchide proiectul, iar cea din romania inchide departamentul... :x

Asta e pretutindeni Cataline.
Este noua modalitate de a prelungi acest sistem economic orientat pe un consum decelerat.
Occidentalul a fost dresat in felul asta si a pus botul. Adica , tu nu te ocupa de banii tai si de investitiile tale, ca se ocupa banca.
Tarile din Europacentralaau dus-o mai bine de 60 de ani asa , printr-o falsa impresie de abundenta, creata exploatarea
fara mila a coloniilor din Africa si Maghreb. Au luat tot, pana la cotor. Petrol, diamante, haleala, tot. Chiar si prin razboaie "in numele democratiei".
Mitterand spune prin anii 70 intr-o vizita in Nigeria "Noi nu avem petrol dar avem idei".
Daca ne uitam retrospectiv la tarile din Europa Centrala, nici una , dar nici una nu are resurse naturale la ea in tara.
Si atunci le-au "supt" peste cadavrele bastinasilor(vezi razboiul din Algeria si altele).
Acum nu mai au de unde. Pentru ca si sclavii s-au mai desteptat. Arabii din Franta care sunt la a treia generatie acuma sunt francezi pur sange. Ii prostesti mai greu.
Si atunci noua modalitate e externalizarea tuturor serviciilor in tari ca India&China, cu mana de lucru derizorie.

Traim o reintoarcere la feudalism. Seniorii traiesc intr-o bogatie decelerataiar ceilalti se descurca cum pot.
Daca ai crezut in perenizarea acestor firme de out-nu stiu cum, in romania, ai fost imi pare rau ca trebuie sa spun, un mare naiv.
Vine vremea haiduciei, pentru cine e invatat cu ea....restul, vaicareli ca vadanele.
andrei_calinescu

Mesajde catalin.profiri » 25 Dec 2011, 18:48

D-le Andrei. Nu mi-am imaginat ca aceste firme vor tine proiectele in Ro pentru urmatoare 100 de ani, ca sa ies la pensie in acelasi loc. Era doar un raspuns pentru dl. Dragos. Poate nu a fost cel mai bun exemplu. Mai dau unul: stiu o firma de constructii care si-a inchis activitatea din cauza ca segmentul de oameni pentru care construia a fost puternic afectat de "criza". Calitatea f buna a lucrarii+faptul ca toate actele erau in regula i-a costat. Muncitorii s-au dus fiecare pe unde a putut. Iar exemplele pot continua.
Incercam sa ii arat d-lui Dragos ca nu doar cei cu credite traiesc la limita.
Dar hai sa nu deviem de la subiect.
De ce nu ies romanii in strada sa protesteze impotriva unei asemenea legi?
catalin.profiri

Mesajde andrei_calinescu » 25 Dec 2011, 20:20

catalin.profiri scrie:D-le Andrei. Nu mi-am imaginat ca aceste firme vor tine proiectele in Ro pentru urmatoare 100 de ani, ca sa ies la pensie in acelasi loc. Era doar un raspuns pentru dl. Dragos. Poate nu a fost cel mai bun exemplu. Mai dau unul: stiu o firma de constructii care si-a inchis activitatea din cauza ca segmentul de oameni pentru care construia a fost puternic afectat de "criza". Calitatea f buna a lucrarii+faptul ca toate actele erau in regula i-a costat. Muncitorii s-au dus fiecare pe unde a putut. Iar exemplele pot continua.
Incercam sa ii arat d-lui Dragos ca nu doar cei cu credite traiesc la limita.
Dar hai sa nu deviem de la subiect.
De ce nu ies romanii in strada sa protesteze impotriva unei asemenea legi?

De ce nu ies romanii in strada?
E simplu Catalin.
Tarile care au resurse naturale nu au nevoie de revolutii industriale. Deoarece acele resurse naturale ii confera omului simplu si fara datorii la camatarii moderni - vezi bancile, acele resurse le confera un grad suficient de autonomie pentru a trai autosuficient.
Romania face parte din aceste tari. Desi multe s-au supt sau altele nu sunt lasate la indemana noastra - vezi Rosia Montana.
Omul simplu de la tara are gainusa lui, malaiasul lui, purcelusul lui, putul cu apa in curte pentru care nu e regulat cu facturi, lemnul lui cu care se incalzeste, etc. Cei care stau in vecinatatea Dunarii isi mai baga un crap la fum peste iarna, samd. Asta e sansa unui popor cu resurse.
In vest oamenii sunt nevoiti sa iasa in strada pentru ca sunt constransi sa traiasca pe datorie. Pentru asta iti trebuie obligatoriu un job. Cand ala nu mai e, e tragedie. Deoarece ei nu mai stiu sa faca nimic individual. Nu mai au nici un dram de autonomie.

Si referitor strict la masini. Cred ca fiecare trebuie sa-si ia mijlocul de transport care sa-i fie util si atat.
andrei_calinescu

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE