jonny_it scrie: ....
In plus fata de carpatina ai nevoie de niste caturi si spate sanatos
adica .... ai bani de "investit" in regine si nu ai de-un stivuitor, de-o lisa cu clicket .... ridici ca iobagu' cu spinarea??!!
jonny_it scrie: ....
tuturicius scrie:Jonny Intaiul! Ce mostenitor lasi te-ai gandit??
Cristian IONITA scrie:adica .... ai bani de "investit" in regine si nu ai de-un stivuitor, de-o lisa cu clicket .... ridici ca iobagu' cu spinarea??!!
tuturicius scrie:Iti scria un coleg ca ai sa ramai in istorie. Deci Jonny Distrugatorul Intaiul!
tuturicius scrie:Mostenitor la tron. La treaba asta trebuie lucrat cat mai din timp
jonny_it scrie:Cristian IONITA scrie:adica .... ai bani de "investit" in regine si nu ai de-un stivuitor, de-o lisa cu clicket .... ridici ca iobagu' cu spinarea??!!
Nu investesc chiar atat de mult in regine. Am tot investit pana acum suficient. Mai mult de 2-5 pe an nu aduc pentru mine.
Vatra principala din vaslui este inclinata, nici o sansa cu lisa, am incercat.
Trebuie sa iau tot de acolo si sa bag un excavator si dupa aia. Totusi cred ca ramane asa, am plantat pomi si imi pare rau de ei.
hai ca sa fiu si eu pa subiect. caturi ca sa incapa albina si spate banuiesc ca sa bagi cu galeata intre culesuri. deja cred ca is off topic , recunosc nu le am cu Bk desi pare tentant.jonny_it scrie:yuonyuon scrie:marketing la greu . ceva modalitati le lucru cu Bk la noi? ce iar trebui in plus sau in minus fata de carpatina? de e asa buna ?.
Nu vinde nimeni nimic aici. Discutam relaxat![]()
Cristian IONITA scrie:dupa mine, daca panta chiar nu permite utilizarea lisei (dar banuiesc ca tu nici nu ai incercat) as amenaja un fel de mini funcicular folosid troliu de la Aro.
strand caturile la capetele randurilor de stupi mergand pe linia de cota, apoi le cobor (urc) "mecanizat"
yuonyuon scrie:hai ca sa fiu si eu pa subiect. caturi ca sa incapa albina si spate banuiesc ca sa bagi cu galeata intre culesuri. deja cred ca is off topic , recunosc nu le am cu Bk desi pare tentant.
jonny_it scrie:tuturicius scrie:Mostenitor la tron. La treaba asta trebuie lucrat cat mai din timp
Lucreaza altii, eu doar folosesc rezultatele.
tuturicius scrie:Mahh!!! Prea multe albine! Eu intrebam de un bebe
yuonyuon scrie:marketing la greu . ceva modalitati le lucru cu Bk la noi? ce iar trebui in plus sau in minus fata de carpatina? de e asa buna ?.
andrei_calinescu scrie:PS Colac peste pupaza au adus un Buck si la Nationala de football. Astia-s oameni?
cristi_vidican scrie:andrei_calinescu scrie:PS Colac peste pupaza au adus un Buck si la Nationala de football. Astia-s oameni?
Are inele galbene![]()
Nu roiește și e foarte blând, dar sever!
Să vezi tu acum producție de rezultate.
Vor alerga carpatinii noștri mâncând pământ
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori