teinegru64 scrie:La munte ai futut toata zona.La Vaslui sper ca esti mai departe.
Ce usor e sa dai cu piatra .
Ce vina am eu ca aduc roi acasa si vecinu are regine numai din roire .
Ce sa fac sa le dau scris sa nu umble cu baeti vecinului?
teinegru64 scrie:La munte ai futut toata zona.La Vaslui sper ca esti mai departe.
Catalin Rotaru scrie:pentru cei pro bk....fratilor bk nu este omologata ca rasa datorita instabilitatii ...adica se desface de la f2 si isi pierde "calitatile" vedeti ca o matca bk costa mai mult de cat productia in primul an...calculati.
ionel07196555 scrie:Eu folosesc regine de productie BK din DK de la Keld sint multumit pina la un punct de ele .
Se dezorienteaza foarte repede si nu au startul bun primavara .
Am 95 % din transvazare .
Anu acesta am simtito cel mai tare cu dezorientarea : 3 Ag se planteaza intre mine si lanu de floarea soarelui .
Lanu era inflorit pe o latime mai mica decit intinderea lor in primele 3 zile dupa aceaia nu mai aveam culegatoare eu find pe vatra permanenta in curte la nici 500m de baieti destepti care au acum in zona un ''prieten ,,
Am si alte Ciori care au avut un cules peste asteptari si nu sau depopulat ca BK .
teinegru64 scrie:andrei_calinescu scrie:"Vreau sa discutam aici despre ce linii BK avem, si care sunt mai bune, de unde le avem, detalii. "
John, degeaba incerci discutii.
Lasa-i sa prospere cu PNA-ul.
Razi tu harap alb.Dar il mai stiu pe unu' janese...care se intreba candva...De ce unul poate si zece nu???
Dal dracului de PNA...si hai sa vedem de ce MEA-urile mele au vreo' 30 de kile de miere...si alltii crapa de foame.Inclusiv simpatia mea.Layensu.Ca si fapt divers...Au schimbat matci la greu.Au matcile dorite...eu am ceva miere.
Catalin Rotaru scrie:Pai daca vrei sa ai albine prietene cu lada cumpara bk nu care cumva sa cumperi carti sa poti intelege felul de evolutie al familiei de albine.
Daca vrei sa nu roieasca pune poze cu albine in stupi ...pentruca iti dau o veste ...toate familiile sunt roitoare mai mult sau mai putin....
Catalin Rotaru scrie:Tocmai in asta consta maiestria stuparului ...roitul e comfirmarea...daca stuparul e bun sau nu...
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori