Strajerii.

tuturicius scrie:Pt februarie o sa imi iau un sac de Ultrabee din Anglia.
tuturicius scrie:Pt februarie o sa imi iau un sac de Ultrabee din Anglia.
jonny_it scrie:tuturicius scrie:Pt februarie o sa imi iau un sac de Ultrabee din Anglia.
Imi zici si mie cum merge treaba dupa ce le dai.
eduard.rotaru scrie:Iti spun eu: e cea mai buna proteina ever. Eu dau acum toamna de mai bine de 1 luna si practic se evapora din galeti
eduard.rotaru scrie:S-ar putea ca pana atunci sa fac o combinatie sa aduc si pe Romania acest produs

jonny_it scrie:eduard.rotaru scrie:Iti spun eu: e cea mai buna proteina ever. Eu dau acum toamna de mai bine de 1 luna si practic se evapora din galeti
Se vede si in stup, sau doar se golesc galetile?
eduard.rotaru scrie:Da da....zici ca e pastura de la tei sau FS...deci o recomand cu mare ardoare. Am avut ocazia sa testez si turtele proteice de la ei si tot asa, in cateva zile se evapora de pe speteze....Nu stiu cum, dar cred ca are ceva atractant de sunt innebunite albinele dupa UltraBee, iar calitatea este una fara egal (numai daca privim la acel 60% proteina bruta ne putem da seama ce calitate are)....
jonny_it scrie:eduard.rotaru scrie:Da da....zici ca e pastura de la tei sau FS...deci o recomand cu mare ardoare. Am avut ocazia sa testez si turtele proteice de la ei si tot asa, in cateva zile se evapora de pe speteze....Nu stiu cum, dar cred ca are ceva atractant de sunt innebunite albinele dupa UltraBee, iar calitatea este una fara egal (numai daca privim la acel 60% proteina bruta ne putem da seama ce calitate are)....
Pai hai sa aducem, ce e asa de greu?
teinegru64 scrie:Bunicul, tata...eu ...vreo 30 de ani nu am adaugat nimic.Si a fost bine...de tot.Posibil sa aveti dreptate.Doar ca eu zic...pas.Voi scoate stupina la vanzare .
teinegru64 scrie:Voi scoate stupina la vanzare .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori