Multumim pt raspuns....si Casa de piatra ...am inteles ca te-ai Insurat ....Sa fiti sanatosi si multi copii frumosi.
Polemicile sunt constructive daca sunt cu bun simt si fara suparare.
Stiti ceva preturi in zona Moldovei?
Catalin Rotaru scrie:Multumim pt raspuns....si Casa de piatra ...am inteles ca te-ai Insurat ....Sa fiti sanatosi si multi copii frumosi.
Polemicile sunt constructive daca sunt cu bun simt si fara suparare.
Stiti ceva preturi in zona Moldovei?
lucky5strike scrie:Dimpotriva, cel mai rau se strica treaba din zona voastra.
CristianBee scrie:Ce sa ne mai arda de discutat despre preturi si strategii cand unii dintre noi fac 20 kg/stup . Ce rentabilitate sa aibe un astfel de apicultor . Primul vinovat in toata aceasta probleme este insusi apicultorul pentru ca nu deschide ochii si urechile la ce este nou sau poate functional la altii , ci doar ramane circumspect si sta la barfa apicola despre ce tip de diafragma este mai buna . Tot cu gandirea veche am ramas .
Rasa - masa - casa . Aceasta sintagma este valabila in toata ramura zootehnica . De ce sa nu fie si in apicultura ? .
Pana nu ne vom resoectam pe noi si munca noastra , sa nu le cerem altora respectul pe care nu ni-l acordam . Schimbarea nu vine de la altii ci de la noi .
.
thomas scrie:Se pare ca cineva sau ceva vrea sa distruga sectorul apicol din Romania. Este inadmisibil ca atunci cand productia scade sa scada si pretul de achizitie. E ceva impotriva normelor de marketing cinstit. De aceea trebuie sa se faca ce s-a facut si in cazul RCA, altfel, se duc pe apa sambetei si albinele si stuparii. Daca fiecare sta in banca lui si accepta preturile de dumping, atunci soarta e clara.
thomas scrie:Se pare ca cineva sau ceva vrea sa distruga sectorul apicol din Romania. Este inadmisibil ca atunci cand productia scade sa scada si pretul de achizitie. E ceva impotriva normelor de marketing cinstit. De aceea trebuie sa se faca ce s-a facut si in cazul RCA, altfel, se duc pe apa sambetei si albinele si stuparii. Daca fiecare sta in banca lui si accepta preturile de dumping, atunci soarta e clara.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori