Am verificat zilele trecute familia cu botci. Dupa zilele alea friguroase au ros botcile si totul a revenit la normal. Familia ramane in atentie si vedem la primavara cum se prezinta.
O toamna frumoasa sa aveti.
Mircea_63 scrie:Protectie cu anozi de magneziu.Cumparare de tabla zincata de buna calitate!
rihmond scrie:Mai se fabrica asemenea tabla!?...de unde se poate cumpăra??
joohny scrie:Va salut.Am cteva foi de tabla zincata pt. capace de stupi si le-am tinut afara de ceva vreme.ACUM CIND SA LE FOLOSESC HOPA CA SINT CORODATE(DECI A RUGINIT TABLA ZINCATA).Cunoasteti o metoda pt. a preveni ruginirea acestei table de zinc.Multumesc anticipat.Sanatate.
joohny scrie:Va salut.Am cteva foi de tabla zincata pt. capace de stupi si le-am tinut afara de ceva vreme.ACUM CIND SA LE FOLOSESC HOPA CA SINT CORODATE(DECI A RUGINIT TABLA ZINCATA).Cunoasteti o metoda pt. a preveni ruginirea acestei table de zinc.Multumesc anticipat.Sanatate.
joohny scrie:Mircea_63 scrie:Protectie cu anozi de magneziu.Cumparare de tabla zincata de buna calitate!
Va salut.Fiti mai explicit.Tabla cred ca a fost destul debuna calitate.Multumesc.Sanatate.
LYX scrie:Va salut. Care este distanta ideala dintre fundul stupului si leatul inferior al ramei la stupul vertical rama1/1.Multumesc.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 66 vizitatori