Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI INTALNIRI APICULTORI - CALATORII

Intalniri apicultori, comentarii despre targuri, calatorii .In aceasta sectiune se pot introduce si poze sau filmulete etc.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

teatru national Radu Stanca Sibiu

Mesajde valter » 07 Dec 2011, 19:29

Intamplator soarta m-a aruncat pentru patru ani in bratele orasului Sibiu.
Revad acest oras periodic pentru a renaste trairile si sentimentele adolescentului incazarmat.
Totodata, revad acest oras pentru a petrece cateva zeci de minute alaturi( in gradena, ori la balconul teatrului) de actorii unui teatru National de renume international...actori care au oferit de-a lungul timpului spectacole memorabile sub mana unor regizori de marca ca Silviu Purcarete, Lia Bugnar sa.

Stupare draga, daca esti iubitor de teatru, incearca sa ajungi macar o data la teatrul Radu Stanca si sa vezi Faust in hala de la balanta Sibiu.
Cu siguranta nu vei regreta.

PS. Ioane vin pe 16 si pentru Ofelia Popii in ''Vremea dragostei, vremea mortii''.
valter

Re: teatru national Radu Stanca Sibiu

Mesajde andrei_calinescu » 11 Dec 2011, 15:28

Asta e Valter.....
andrei_calinescu

Mesajde Ioan Guist » 11 Dec 2011, 16:21

Vi pe 16.Te astept.
Vremea Dragostei e pe 17 nu?
Pe 17 am si eu de vadut 2 reprezentatii.Una la micii exploratori cu Mara.Una la Advent cu toti nepotii.
Mai am si o onomastica la unul de 1 an.
Este vreme pt toate.Am dosit din cafeaua ai' buna ca... vine Valter.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde valter » 11 Dec 2011, 21:51

valter

Mesajde paul » 20 Dec 2011, 15:20

Domnule Valter ... ceva despre " Vremea dragostei ... vremea mortii " ??? ... Va multumesc !!!...
De regula ... cand mergeam la teatru ... candva demult ... citeam " piesa " ... inainte ... Viziunea regizorului era ... maxima atractie !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde valter » 20 Dec 2011, 19:50

paul scrie:Domnule Valter .
De regula ... cand mergeam la teatru ... candva demult ... citeam " piesa " ... inainte ... Viziunea regizorului era ... maxima atractie !!!

Nesansa mea este ca nu reusesc sa citesc tot ce se scrie.
Destul de complicata piesa...ca si Hamletul din februarie.La intelectul meu pot aprecia in mod deosebit echipa de actori.

ps. Ma asez la B14 si b15 cu fiimea.
Din fundal baga spicherul ''ding-dong...va rugam respectuos sa va inchideti telefoanele mobile''.
Alaturi de noi apar Viorel 55 si sotia...la B12 si B13...fara sa ne fi vorbit.
valter

Mesajde paul » 20 Dec 2011, 20:14

ps. Ma asez la B14 si b15 cu fiimea.
Din fundal baga spicherul ''ding-dong...va rugam respectuos sa va inchideti telefoanele mobile''.
Alaturi de noi apar Viorel 55 si sotia...la B12 si B13...fara sa ne fi vorbit.[/quote]

Deh ... ce sa-i faci domnule Valter ... "Vremea dragostei " ... mai sunt amatori ... :lol:
Va recomand ... daca cumva ajungeti la Bucuresti in jurul datei de 7 ianuarie ...de Sf.Ioan ... "Legenda marelui Inchizitor "...de Dostoievski ... Am inteles (din recenzii) ca maestrul Rebengiuc e ... magistral !!!
P.S. ... Poate il "corupeti" si pe ... domnul Guist ! Ar fi un cadou frumos ... de ziua numelui ... Daca imi amintesc bine ...a cochetat cu ideea de ... Mare Inchizitor ... :lol:
Aaah ... am uitat ,la ... TEATRUL NATIONAL ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde viorel55 » 27 Dec 2011, 18:44

SIBIU Piata Mare -16-12-2011 orele 21(dupa spectacol)
Ce mica e lumea......!!!!
Fişiere ataşate
valter2.JPG
viorel55

Mesajde paul » 27 Dec 2011, 19:07

viorel55 scrie:SIBIU Piata Mare -16-12-2011 orele 21(dupa spectacol)
Ce mica e lumea......!!!!

Eeeei ... domnu' Viorel ... am vazut persoane mult mai mici la statura decat ... domnul Valter :lol: ...
Oricum este de apreciat pozitia de drepti ... :lol:
paul

Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII