daffid mihailov scrie:Da s-a zis ca omul a vrut sa isi vândă Siropul. Ca apicultorul a pus botu..bravo lui. Niciodata nu s-a decontat doar sirop. Sizaharul nu încurca pe nimeni. Nu are nici o legătura pentru ca ambele părți au de pierdut. Si cei care vand si cei care cumpara. E vina incompetentei de a mai solicita un ajutor, simbolic.
filip scrie:Numai ca nu a iesit socoteala asa cum s-a dorit.Multi apicultori au facut achizitii de la firme neagreiate...
feederman scrie:Closcutz scrie:Si cand va spuneam cat de "competenti" sunt tehnoretardatii spuneati ca Batman! Dc tot n-are problema cu nr de stupari si banii lor eu zic sa le aratam ca nu suntem o pleava si sa-i ardem la vot! Mai ieri -alaltaieri ne spuneau si Mutomanul si Ciolos ce cool e sa fii "gay" si ca n-au de gand sa elimine nici o taxa! Asta e Romania "nimicului" bine facut!
Daca nu pui, nu ai de unde sa iei! Si atunci , de unde ajutor? Sa dea Mutomanul de la ta'su. Sau Ciolos din zestrea Valeriei. Dar sperantele nu sunt pierdute. Sigur iese inalt prea sfintitul Şpagoveanu cu ceva la interval. Doar are vechime in sfanta spaga.
filip scrie:Decizia de a nu se da Ajutor de Minimis apicultorilor o consider corecta.
Cei care ierneaza pe miere ori au grija sa nu stoarca la blana erau discriminati.
De ce sa dai Ajuror de Minimis doar celor care baga siropuri in stupi si celor care lasa miere nu?
Cei care nu baga siropuri au mai putina miere marfa .
filip scrie:Cand o sa fie publice lista persoanelor ce au accesat PNA cu nume si sume.O sa apara si lista cu firme agreate.
O parte din sumele pentru PNA sunt de la bugetul de stat si ar trebuii transparenta totala.
cristi_vidican scrie:proapis13 scrie: Apicultorii, in pericol sa ramana fara ajutor de minimis
Mai pe românește: nu mai primim nimic!
Se vedea că aici se va ajunge. De fapt, nu s-a vrut de la început.
filip scrie:Care a fost criteriu de acceptare pentru Ajutor de minimis?
Factura cu sirop cumparat intre 1 Mai si 31 August.
Cati din apicultori aveau idee de Ajutorul de Minimis atunci.
Prin august nu se stia daca zaharul intra ori nu pe lista.
Despre ce vorbim?
O porcarie.............
lucky5strike scrie:cristi_vidican scrie:proapis13 scrie: Apicultorii, in pericol sa ramana fara ajutor de minimis
https://www.stiriagricole.ro/exclusiv-a ... 41696.html
Mai pe românește: nu mai primim nimic!
Se vedea că aici se va ajunge. De fapt, nu s-a vrut de la început.
Pentru noi, apicultorii, Daniel Constantin a fost un adevarat ministru.
Irimescu e deocamdata, departe.
MIHAI BALS scrie:filip scrie:Care a fost criteriu de acceptare pentru Ajutor de minimis?
Despre ce vorbim?
O porcarie.............
vrei sa-ti faci porcarie?
vreau si eu un PORC!
mangalita!
eu am factura pe zahar in intervalul tau,ca doar am 2 balsi!
lucky5strike scrie:Filipe, stiai ca in sud, intre rapita si floare a fost culesul la "marea foame"? Cu ce vreai sa tii 16-18 rame de albina in mai-iunie? Cu speranta?
PS: 'ai ca esti simpatic.
filip scrie:MIHAI BALS scrie:filip scrie:Care a fost criteriu de acceptare pentru Ajutor de minimis?
Despre ce vorbim?
O porcarie.............
vrei sa-ti faci porcarie?
vreau si eu un PORC!
mangalita!
eu am factura pe zahar in intervalul tau,ca doar am 2 balsi!
Pacat ca nu ai cumparat sirop de la cine trebuiea,poate atunci se insista mai mult cu Ajutorul de Minimis......
Te-ai prins cum sta treaba?
lucky5strike scrie:
Pentru noi, apicultorii, Daniel Constantin a fost un adevarat ministru.
Irimescu e deocamdata, departe.
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori