Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bilant pierderi(mortalitate) la mijlocul iernii

Mesajde stefanmadalin » 01 Feb 2017, 19:37

Despre agricultura, va pot spune ca sunteti intr-o mare eroare. Nu sunt convins nici despre apicultura. Mai ne vorbim.
Factori mutageni :D :P
stefanmadalin

Mesajde Mircea_63 » 01 Feb 2017, 22:07

dan pescarul scrie:Aceste substanţe sint de fapt factori mutageni puternici.Mătcile vor da nastere unor generaţii de albine din ce in ce mai slabe imunitar, mai predispuse la boli.

Perfect! La fel de bine poate iesi o albina noua, perfect adaptata la varroa, LE, nosema etc Factorul mutagen nu alege, doar muta. Poate iesi orice. Asa lucreaza evolutia. :)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde gica.mosu » 02 Feb 2017, 08:23

...Din pacate,ac factori MUTAGENI...pot (creia-introduce) mutatii in patrimoniul genetic si la om(EURI-le din alimente,nicotina,drogurile,microbii(MI) si virusii(VI),si altiiiii :mrgreen: ),,,si DA, apar acele malformatii intrauterine,si "monstrii" cu organe comune la nastere :shock: si acestea, apar la a 2-a si a3-a generatie de noii nascuti :!: P.S-Dan Pescarul..asa va vreau cu MS de astea mai la nivel de INGINER,nu ca"as vrea sa fiu eu soferul lu' "DRAKNE..."nu ,na-i loc ;) si acolo tb ceva studiiiiiii a la" ISR"...'ntelegi ce vreau sa za'c ..O zi faina la tooooti..si fara violenta la DEMONSTRATIILE ce sigur vor mai fiiii :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde vulpea » 02 Feb 2017, 21:37

ce se 'mai potrivesc' aceste ultime inscrisuri cu acest topic. ca precis se lasa cu 'mortaciuni'(sunt curios de care parte mai mult).
vulpea

Mesajde Catalin Ene » 03 Feb 2017, 12:13

vulpea scrie:Bambu.,cat de javra sa fi tu ca sa ma faci pe mine javra ?! cine va da dreptul sa produceti haos in societate fara sa dati socoteala cuiva ? aveti DREPTUL LEGAL sa luati atitudine si chiar sa sanctionati NUMAI prin vot !

Haideti sa incercam sa ne calmam putin, fiecare are dreptul la o opinie, atat pe forum cat si la proteste/miting-uri.

Parerea mea referitoare la ce se intampla zilele acestea o tin pentru mine, oricum nu o sa conving pe forum pe cineva ca eu am dreptate si el nu.

Tin totusi sa mentionez ca inainte de a face niste afirmatii ar fi buna o minima informare.

Mitingurile si demonstratiile sunt acceptate de lege....sunt un element esential in democratie.
Catalin Ene

Mesajde Hunbee » 03 Feb 2017, 12:22

Vulpe... Care parte din "taci dracului cu hotii si penalii tai ca esti off topic" nu ai priceput-o?
Cat tupeu? !!! Nesimtitilor! Mai aveti si obrazi sa va scoateti capetele din rahat?!
Cum nu va inghite pamantul?!
Hunbee

Mesajde vulpea » 03 Feb 2017, 12:58

asta pentru niste ultrasi nenorociti , constatati drept huligani chiar si de catre participantii la miting ?
vulpea

Mesajde vulpea » 03 Feb 2017, 13:00

sau poate 'n-ai auzit'....NU ASA....
vulpea

Mesajde eugen_c » 03 Feb 2017, 13:21

Exact cum o persoana va pastra toata viata educatia celor “7 ani de acasa”, la fel foarte multi pastreaza dresajul primit in comunism!

Ar fi interesanta o discutie, dar o discutie decenta bazata pe argumente.

P.S. Ne vedem diseara in piata Piata Victorie
eugen_c

Re: Bilant pierderi(p.s.d) la mijlocul iernii

Mesajde balasbebe » 03 Feb 2017, 15:23

LYX scrie:Cititi OUG. Unii stau degeaba prin puscarii sau pt 2 lei. Vede-ti si ce sa intimplat in Ucraina dupa Maidanul lor. :geek:

Eu am fost furat de hoti. Am ramas cu paguba, si hotii sunt liberi. Au zi ca prejudiciul este prea mic sun 1300 lei. Au luat pretul din piata unde se vand lucrurile furate, nu valoarea facturii.
balasbebe

Mesajde vulpea » 03 Feb 2017, 18:16

Bambu.,reciteste inscrisurile mele depe ambele forumuri(daca admin.ati permite) si ai sa fi surprins sa vezi ca sunt ... mai catolic decat papa... si ca sa-ti fie clar la ce ma refer = am propus si sustinut ca sunt adeptul LEGII RECIPROCITATII adica ,pe limbaj romanesc... OCHI PENTRU OCHI,DINTE PENTRU DINTE ! m-am facut inteles ?!
vulpea

Mesajde vulpea » 03 Feb 2017, 18:19

PS.niciodata nu m-au interesat condamnarile (ca sa suport tot eu ..intretinerea ?),ci sa se confiste toate averile realizate ilicit !
vulpea

Mesajde cantemir » 03 Feb 2017, 18:23

ionel07196555 scrie:
LYX scrie:Ma intreb , va intreb e normal ???????????

Justitia, zeita deh, e oarba. Ea are in mana o balanta in care unii pun fapte, alții pun vorbe.

Cui ii pasa de numărul de găini?
cantemir

Mesajde proapis13 » 03 Feb 2017, 18:48

MODERATORIIIIII....
Cu deosebit respect,va rog sa schimbati denumirea acestui topic...
Sugerez si un titlu...pierdere de timp...in mijlocul iernii...
Sau si mai simplu ar fi sa mutam......Bilant pierderi(mortalitate) la mijlocul iernii.....
La ...... OFF TOPIC ‹ CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde marius_sl » 03 Feb 2017, 18:52

Si totusi... forumul e despre albine. Despre criminalitatea gulerelor albe vorbim din afara sistemului. Suntem prea mici sa intelegem si sa apreciem dimensiunea fenomenului.
Ieri am scos de pe fundul celui mai slab stup avut vreodata albina moarta cam cat intra intre doua palme. Inca nu e pierdut, cand i-am pus turta acum o saptamana nu am vazut nimic nelinistitor. Daca reusesc pun si o poza. O fi prea multa albina moarta?
marius_sl

Mesajde marius_sl » 03 Feb 2017, 19:12

Am reusit sa incarc si poza.
Fişiere ataşate
291.jpg
marius_sl

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR