dantat scrie:Una bucata poza cu stup mort complet. Albinele sus pe rame, pareau ude si negre, nu au fost conditii de umiditate, urdinis in functie de puterea familiei, ramele erau jumatate cu mancare (jumatatea superioara.)
Restul ramelor nu le-am pozat (poate maine) insa nu aveau pete de diaree, si unul singur avea cateva albine cu capul in celule. Mancare aveau suficienta.
Moarte la majoritatea pe mijlocul intervalelor...probabil cele din exteriorul ghemului.
alt stupar scrie:Domnule,
acel stup NU AVEA DE CE SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ. E slab, slab, slab !
cucubau scrie:Ceva pastoral la FS ?
titico 2 scrie:in afara de cele 3 tratamente ai mai facut si altele in vara mai precis in august
Alexu scrie:În ultima vreme am tot auzit de mortalitate de 30℅-40℅ la nivel național . Dar dacă stai si te uiți le grupuri și facebook , toți au familiile puternice si fara pierderi iarna, iar în sezon fac cantități impresionante de miere. Familiile mele sunt un pic mai depopulate fata de iarna precedenta , dar sunt toate. Miere nu prea mai fac din cauza supraaglomerării . Dc am făcut toate observațiile de mai sus ? Atâta timp cât noi ne lăudăm ca totul e super bine, cum vrem să primim ajutoare si sa interzicem Nush ce pesticide ?
stefanmadalin scrie:Pai care-i prost sa spuna cati a pierdut? Pe fb totul e frumos si bine, indiferent despre ce este vorba.
Chiar ma gandeam sa arunc printre prieteni vorbe ca mi-au murit albinele (o parte din ele).
gica.mosu scrie:...Daneeetat-a'aa,capul face,olteanul trage...ponoaseleeIndiferent de "finante"ultimul tratament se da in lipsa totala de puuuiet indif de data
...plec la "fete"...sa vad ce si cum
De dimineata pana acum m-au sunat 7 "apicultori" cu n intrebari,ce si cum...Spor la toti-G.M
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori