dantat scrie:titico 2 scrie:in afara de cele 3 tratamente ai mai facut si altele in vara mai precis in august
Nu, am considerat ca nu e nevoie, de vreme ce a avut puiet pana in septembrie, fara pauza in august, trebuia sa ii fac tratament din 7 in 7 zile. Nu am bani, nici chef si nici moralul necesar sa otravesc un stup cu buna stiinta, sa-mi bat joc de regina cu posibilitatea sa devina sterila dupa fiecare tratament. Fiecare face cum considera.
Mishu05 scrie:Lasa ca au avut ele si bani si chef si mai ales moralul sa crape. Deci dumneata pui poze si intrebari legate de un stup mort dupa ce i-ai facut 3 tratamente in toamna in lipsa de puiet? Cum ai ajuns la concluzia ca in august/septembrie nu existau paduchi pe albina sau in puietul capacit? Macar la cativa daca faceai un tratament vedeai mai clar daca sunt sau nu. De abia astept sa imi raspunzi cu "dar ceilalalti de ce nu au nimic ? " . Pentru ca nu toate familiile au acelasi grad de infestare.
dantat scrie:D-le Mishu05, este singurul stup din toata stupina in acest caz....
Thewatcher scrie:astazi am curatat stupii de albine moarte si resturi am gasit o sticla de 2 litri taiat fundul si am tras albina in ea.aproape sa umplut de la 50 stupi.ce parere aveti e mult e putin 9
Hunbee scrie:e langa depopularea masiva care o vad, pare ca am multe regine tinere care au picat.
Daca depopularea o pun pe seama nutritiei deficitare, caderea matcilor tinere e o necunoscuta. A fost ceva anul trecut care le-a afectat.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 13 vizitatori