tiih scrie:[quote="mellis"
Cum ati diagnosticat loca? Dupa miros, ati scormonit in cuib?
Si ce daca a scormonit in stup?Credeti ca va dati seama ca este loca acum
in februarie, daca nu gasiti puiet in toate stadiile(lava,pupa,nimfa) sau nu ati depistat-o cand trebuia..in
august septembrie..cel mai tarziu ??[/quote]
OOOOf ce intrebare puneti d-le tiih,cum de unde,caaaand ?...a citit el in manualul ala, cu si despre "boaleele albinelor"...pai,euuu,autointitulatul INJINER-sofer de R(O)ABA a lui D-ZEU maica TEREZA...a,pardoon inginer la gaterul de brusturi ,distribuitor de"miere" si matci galbene si ROSII de BANAT..

...si da, eu LUCIAN nu dau cu BORCANUL antibiotice(vara)ca la stupii mei,LA siLE apare doar IARNA

....Mamaaaaa' i-mi vini sa-mi dau cu pumnul in...e(da i-l cred ii mai derapeaza cate odataa "roaba" dar i-si revine repedee).......Kiloz,scrie: de unde ...asemenea "PROSTII"...Aloooo,colegu,astaeas nimicuri....ia, mai urmariti si DV unele filmulete postate de N "apicultori"pe NET,s-au undeva laaaa ore ta'rzii...si sa auziti acolooo mai multe ....... si ENORMITATI

Si totusi ,colegul Cucubau,a atras atentiea de n ori(si altii la fel) de paricolul aparitiei unor boli"de salon" si nuuu sunt luati in seama

..incet,incet,cand ne v-om lovi cu capul de tavan o sa ne aducem aminte si de nimicurile astea(cum, le considera unii) dar din "pecate" prea tarziu...Semneaza un"EXPERIMENT"simpatic-G.M

Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!