vulpea scrie:I.A.,cand ami dai tu un raspuns...inteligent,tot ca pentru un anonim ?
Pe la o miercuri, e bine...?!?
vulpea scrie:I.A.,cand ami dai tu un raspuns...inteligent,tot ca pentru un anonim ?
cucubau scrie:Cea ce am vrut sa evidentiez este modul in care sunt vizibile petele de diaree .
Cele la care aproape mai toata lumea spune ca nu sunt.
gica.mosu scrie:In ultima vreme,am fost catalogat ca fiind:meseriasul ,barosanul,profesor(nu am avut nicio fam pierdere din 1984!).....Cred ca ultima s-ar potrivi cel mai ghini ,si iata de ce:din cei peste10-15"elevi" formati de mine,si care la fel in ultimii ani nu au avut pierderi in efectiv,si foarte relevant e un apic din zona Neamt,care dusera stupi la FS,dar inainte de a muta la faneata extrasera toata miere cu asa zisele NONI........El,la fel facura si la munte,scoasera miere de mana(valabil si pt kovacslg...si dupa ce s-a intors pe vatra,facura ca la MANUAL:tratamente,stimulare+"colpectarile" la timp(nu tarziu sf sept-oct)organizarea cat mai compacta a ghemului(metoda-G.M),nu a deranjat stupi2-3 luni..iar in 5-26 feb2017 dupa controlul de fond,a unificat 2 fam cu altii mai slabi(lipsa 2 matci)...deci nu sunt singurul fara pierderi !?!!! Si dupa cate am inteles, nu le-a dat nici el cu aghiasma s-au iarba de leac (nu le pusera) iar de "boalele" de sezon ca...Nosema "APISITA","CERASELA" nici vorba si nici semne macar(pete pe rame nu a vazut-avut)...deci se poate
P.S-cand auzi=vezi asemenea cazuri.....ai de ce sa fii mandru
Morala- se zice ca la unii mai conteaza si ce DALTA tin in maini,si da,cu aceleasi conditii vitrege,ca la toti apicultorii in 2016... !?!!!!P.S1-Srekule,te simti cumva in"culpa" de ai sunat la acel NR...de ce n-ai ascultat ta't MS...lasasem acolo o CACILA cu un bilet (cu 12 cuvinte-spor laTZUCAT si Ia......)P.S2 -cat despre tb cu VIENA,am sa-ti explicitez pe scurt:am plecat spre granita cu sotia+"masa subrezita" de la tine,cu gandul sa trec prin NV tarii pe la-Car....t,pe la BH sai traga el un"clei-aracet" si cativa"ciocane"+CUIEE...sa nu ma prezint la vama cu("masa" stricataaa)....dar, din pacate,la gaterul din sat era mare jelanie....doliu la atelier....
si...in atar conditii am facut cale intoarsa ,nu inainte de a "trage" cate "una" la fiecare ...a la hotel in Baile Felix
P.S3- cand am scris STOP joc(si pe acest topic),am vrut sa incheem ac "felicitari"..dar,se pare ca voi-tu si CR-BH nu ati inteles nica...mare"pecat"!?!!!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 54 vizitatori