Colegii astia ai nostri, lucrand cu albinele, au preluat comportamentul lor!
Sunt unele zile, cand nu poti sa te atingi de stupi sub nici o forma( agresive maxim
O zi frumoasa la toata lumea !
lucky5strike scrie:Pai asta a avut loc de o saptamana, dar trantorii ce sa stie ei?
Shrek scrie:......,am avut discuții cu mai multi amici din zona de sud a tarii, care mi-au relatat ca aproape toți au avut pierderi masive în aceasta iarna. U......
gorjeanul scrie:Eu nu fac pastoral. M-am gandit sa incep si eu cu fs. Personal daca trag linie in ultimii 4 ani sunt pe zero, iar munca e bonus. Degeaba am eu stupii buni la salcam ,daca nu ma ajuta vremea. As ruga pe cei care fac pastoral la fs sa-si spuna parerea despre acest cules. Merita ? Avand in vedere pretul mic al mierii si cat este de adevarat ca afecteaza albinele(chimicalele).
gorjeanul scrie:Eu nu fac pastoral. M-am gandit sa incep si eu cu fs. Personal daca trag linie in ultimii 4 ani sunt pe zero, iar munca e bonus. Degeaba am eu stupii buni la salcam ,daca nu ma ajuta vremea. As ruga pe cei care fac pastoral la fs sa-si spuna parerea despre acest cules. Merita ? Avand in vedere pretul mic al mierii si cat este de adevarat ca afecteaza albinele(chimicalele).
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 50 vizitatori