Shrek scrie:Ca sa ajungi un " garcica" , musai trebe sa treci prin manurile unui dascăl ! Că nu se lipeste nimic, nu-i vina lui!
csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor
csaa scrie:Ce e imoral in a face COMPARATIE!!!!!!
Ce specializare ai facut?
csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor
a_costy scrie: ....
De exemplu f multi mineri din subteran gandeau ca ar fi trebuit sa castige mult mai mult in comparatie cu un medic, pe motiv ca ei muncesc din greu si scot carbune, pe când doctorul sta ca boierul in halat alb si nu are nici un risc.
MIHAEE'E scrie:csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
ex de imoralitate :
am facut o specializare, care m-a costat 8000 ron + naveta la 500 km dist dus-întors + cazare sambata ( de 5 ori pe semestru × 4 sem).
ceilalți primesc cazare, diurnă si sunt si plătiți pentru specializări complexe![]()
in învățământ, toate cursurile de formare si perfectionare, se fac pe bani !
eu rămân la aceeasi părere ......... respect pentru toți cei care muncesc cinstit, indiferent de categ socioprofesionala !
MIHAEE'E scrie:csaa scrie:Ce e imoral in a face COMPARATIE!!!!!!
Ce specializare ai facut?
specializarea pp geografie
specializarea sec biogeografie
de pe urma celei de a doua specializări, nu am avut nimic de castigat financiar ( pe viitor in cariera probabil ca da! )
cei care sunt in domeniu pot confirma !
de ce nu veniti dvs. cu argumente morale la aceasta comparație ?
eu am dat un ex si nu a fost bun .
un alt exemplu :
- un prof. care merge cu un elev, la olimpiada națională , va primii cazare de la organizatori, iar transportul si masadaca vrea nenea primaru sa dea si el ceva
![]()
- pai, in alt domeniu, nu se intampla asa ! ( îmi aduc aminte, ca in urma cu cativa ani, se vorbea de un % primit din totalul amenzilor........ performanta)
ultima fraza, va rog sa nu o luati in seama ! am fost putin răutăcios .
csaa scrie: .... Eu va sugerez sa stati o ora langa un agent de circulatie intr-o intersectie in Bucuresti si dupa aia sa-mi spuneti daca merita salariul.
În scopul obţinerii unor foloase materiale ilicite, toţi inculpaţii au acţionat coordonat, pe fiecare tură de lucru, în cadrul unui grup infracţional organizat, în care rolurile şi atribuţiile erau în mod explicit prestabilite conform unei "metodologii”, iar beneficiul activităţii infracţionale era împărţit, potrivit înţelegerii, între poliţiştii simpli şi cei cu funcţii de conducere.
Cristian IONITA scrie:MIHAEE'E scrie:csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
ex de imoralitate :
am facut o specializare, care m-a costat 8000 ron + naveta la 500 km dist dus-întors + cazare sambata ( de 5 ori pe semestru × 4 sem).
ceilalți primesc cazare, diurnă si sunt si plătiți pentru specializări complexe![]()
in învățământ, toate cursurile de formare si perfectionare, se fac pe bani !
eu rămân la aceeasi părere ......... respect pentru toți cei care muncesc cinstit, indiferent de categ socioprofesionala !
stimabile peste tot in lume cursurile de formare si perfectionare se fac pe bani .... probabil tu pui in discutie pe banii cui? ... cei personali sau ai angajatorului .... poate ca nu ai ales tu prea bine .... sau nu ai pus problema in mod constructiv, dar te asigur ca sunt multi in invatamant care fac cursuri pe banii Ministerului ... am cunostinte in medii academice care cel putin o data la 2 ani au avut burse de studii (cu diurne & tot tacamul) de luni de zile in afara tarii ....
respect pentru cei cu munca constructiva .... parazitii care se limiteaza doar la dat cu dosu' de pamant de cat de mult sunt ei nedreptatit merita altceva.
Cristian IONITA scrie:si .... ca tot vorbim de "moralitatea" stimabililor politai
https://www.news.ro/justitie/iasi-46-de ... 2216831319În scopul obţinerii unor foloase materiale ilicite, toţi inculpaţii au acţionat coordonat, pe fiecare tură de lucru, în cadrul unui grup infracţional organizat, în care rolurile şi atribuţiile erau în mod explicit prestabilite conform unei "metodologii”, iar beneficiul activităţii infracţionale era împărţit, potrivit înţelegerii, între poliţiştii simpli şi cei cu funcţii de conducere.
toata gasca a primit condamnare .... cum se face ca dintre toti cei acuzati nici unul nu a fost curat? cumva bajeti se organizeaza in asa mod incat cei care nu se incadreaza zboara din echipa?
dar asta este caz izolat intradevart .... izolat pentru ca nu au fost verificate si alte cazuri ... ca altfel am banuiala ca se cam generaliza situatia.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori