kiloz scrie:Ceapa rosie,dar sa fie din alea chinezesc si cilli mexican,dar si alea rosuu, coapte bine. Minim un kil pe familie pe sezon!
Ce apa chinezeasca ? Si la 80 famili cate kili de cili ?
kiloz scrie:Ceapa rosie,dar sa fie din alea chinezesc si cilli mexican,dar si alea rosuu, coapte bine. Minim un kil pe familie pe sezon!
Puffy scrie:Ieu intreb serios ca am crezut ca sa gasit si alt tratament pentru varroua adica impotriva dar dumnesvoastra va radeti de mine auz sa mance albinele ardei iute unde sa pomenit si ceapa vorbiti prostii?
Shrek scrie:[quote="ignatov andrei"
Unii apicultori, buni la suflet, dau si la albine din ceea ce mananca ei... un bors, o mancarica...
Cum vrei sa manance saracele, fara ardei si ceapa...?!?
Deci, sa intelegem ca unii apicultori care se bat cu caramida in piept ca dau la albine " rahat" de fapt ei mănâncă " rahat"?! I-auzi mos " Newar"!
MIHAEE'E scrie:salut !
am curățat ramele si am gasit apx 30 cu probleme....... sunt r 1/1 clădite si deschise la culoare ( nu a fost p uiet in ele ).......... prezintă crapaturi la baza(pe foita) fara ca celulele sa fie stricate sau deformate.
se mai pot folosi ? as vrea, sa nu risc sa se rupă la extracție si mai ales la transport.
multumesc !
Puffy scrie:Domnule Ignatov,pot sa va intreb si eu ceva ?
MIHAEE'E scrie:Au crapat din cauza variatiilor de temp. le am in podul casei...... seara se incalzea planseul, iar dimineata se racea .....
am sa va urmez sfatul !...
ignatov andrei scrie:Puffy scrie:Domnule Ignatov,pot sa va intreb si eu ceva ?
Da, da numa' nu in public...!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori