Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mar 2017, 07:53

@Donbazil - felicitari pentru fata dumneavoastra .... sa va auzim cat mai devreme cum ne anuntati o noua promovare. Vine si dumneaiei azi la Bucuresti

https://www.news.ro/social/miting-de-pr ... 0616857939

Eu le as sugera ca musai sa includa in traseu si catedrala nu de alta dar revendicarile lor se aseamana cu cele ale milogilor de pe la portile lacaselor de cult :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 25 Mar 2017, 14:00

[quote="Cristian IONITA"

Eu le as sugera ca musai sa includa in traseu si catedrala nu de alta dar revendicarile lor se aseamana cu cele ale milogilor de pe la portile lacaselor de cult :)[/quote]
Niciodata n-am inteles de ce unii prostaci, pardon , postaci, încearcă sa inducă ideea ca in Romania, numa' uni' au voie sa iasă la proteste" #noaptea ca hotii', iar ziua nu trebe sa facă gălăgie. De ce atunci când isi cere garcea " dreptu'", se numeste milog , de ce cand cei in varsta isi striga oful sunt " gurile stirbe" iar cand " multinationalistii" isi cer ..... ma rog ce isi cer, este in regula? Daca esti daltonist, nu inseamna ca viața este...verde!
Shrek

Mesajde gorjeanul » 25 Mar 2017, 14:49

Donbazil scrie:Salut!

Copilul meu!.....Cat de fericit poate fi un parinte atunci cand este depasit de copilul sau?.....Eu am iesit la pensie, dupa aproape treizeci de ani lucrati in M.A.I. - Inspector principal - (Capitan).....De azi fiica mea m-a depasit!...A fost avansata Subcomisar - ( Maior)...

Felicitari. Eu personal as merge pe ideea de a promova si scolariza cat mai multe femei in MAI ,DNA,SRI .
gorjeanul

Mesajde gorjeanul » 25 Mar 2017, 14:56

Donbazil scrie:Salut!

M.A.I. este singurul minister care cinci ani la rand a indeplinit criteriile de performanta ceruti de U.E. Si ???
I-auzi ce zice un coleg:
..."Daca ai fi urmarit atenta fluturasul de salariu al lui Godina, ai fi observat ca un politist are salar 1450 lei, restul sunt sporuri pana la 3000 … la pensie acele sporuri nu se pun! Dar te intreb ce salar are un muncitor la continental cu vechime minim 10 ani? Are mult mai mult de 3000 lei si nu e obligat sa ceara aprobare de fiecare data cand paraseste cazarma sau nu e obligat noaptea la ora 2:00 sa fuga la alarma…etc! Stiai ca un sofer pe ambulanta are 5000 lei salar? Stiai ca singurul minister care in ultimii 5 ani si-a indeplinit indicii de performanta conform cerintelor U.E. este M.A.I. iar drept rasplata au cele mai mici salarii! Au marit pensii si cu 3000 lei, iar la politisti, jandarmi si pompieri care isi risca viata, le-au dat doar 100 lei in plus la salar! In sanatate unde se pompeaza miliarde de euro anual un asistent cu o amarata de postileala facuta la Ion Mincu pe bani, are salar de 4000… In ministerul al sanatatii unde nu mai beneficiezi nici macar de analize! Intri cu o bola in spital si daca nu mori, risti sa iesi cu alte zeci de boli! Un minister al sanatatii care nu mai ofera nimic cetatenilor, ci doar sifoneaza banii publici !"...
Interesant punct de vedere, nu?....

Eu sunt de acord ,pentru prima data. Recunoasteti ca se sifoneaza bani din sanatate,primarii,consilii judetene CNADR etc. Atunci cum ramane cu dreptatea facuta de urmasii lui iliescu care au condus tara 16 ani guvernamental si 20 parlamentar?!!!
gorjeanul

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mar 2017, 15:43

Shrek scrie:[quote="Cristian IONITA"

Eu le as sugera ca musai sa includa in traseu si catedrala nu de alta dar revendicarile lor se aseamana cu cele ale milogilor de pe la portile lacaselor de cult :)

Niciodata n-am inteles de ce unii prostaci, pardon , postaci, încearcă sa inducă ideea ca in Romania, numa' uni' au voie sa iasă la proteste" #noaptea ca hotii', iar ziua nu trebe sa facă gălăgie. De ce atunci când isi cere garcea " dreptu'", se numeste milog , de ce cand cei in varsta isi striga oful sunt " gurile stirbe" iar cand " multinationalistii" isi cer ..... ma rog ce isi cer, este in regula? Daca esti daltonist, nu inseamna ca viața este...verde![/quote]

E simplu stimabile .... unii cer pomana altii cer sa nu se mai fure ....
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 25 Mar 2017, 16:15

Io vad lucrurile in felul urmator: #rezist au cerut si cer ca legea sa fie respectată si nu modificată ( vezi oug13), team garcea cer respectarea legii ( aia cu salarizarea la noul salariu minim dac-o fi?!). De ce din punctul de vedere al dumitale unii sunt milogi si unii nu?! Si unii si ceilalti cer respectarea legii!
Daca ar fi cerut majorarea ...spagii conform noului salariu minim eram de acord cu dumneata da' asaaaa.....
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mar 2017, 16:23

Pune ochelari .... si nu uita sa treci si pe la doctor sa verifice dioptriile .... #rezist au cerut (si inca cer) sa nu fie adoptate legi cu dedicatie (si cu atat mai mult sa nu fie votate noaptea si pe nediscutate) .... politistii solicita sa primeasca si ei in plus ... asa cum primesc cei din invatamant, sanatate etc ....
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 25 Mar 2017, 20:35

Mi-am pus zârțele (ochelarii) si da, ai dreptate draga CI. Vad mult mai bine. Uite, citind ce mi-ai recomandat sa fac, vaz ca ești pro....fet ca noaptea! Faci ce faci si le potrivești sa iasă cum vrei tu. Bravo tie!
La știri am aflat ca niște ” milogi” au mărșăluit prin București, cerând dreptul la viata pentru pruncii nenăscuți. Deși sunt un produs al legii ”decreteilor”, subscriu acestei inițiative si anume de a se interzice avortul.
Am mai aflat la știri ca ”milogii garcisti” au cerut sa se dea înapoi ora de vara, care a fost luata de guvernul Boc- Basescu! Ministrul de interne a refuzat aceasta revendicare si a decis ca ora de vara sa se dea...... inainte, pentru a beneficia de ea cat mai multi polițiști, începând chiar din aceasta noapte.
O duminica plăcută sa aveți cu toții!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 25 Mar 2017, 21:56

Te dezmierzi ... nu s eu cel care ti a recomndat sa citesti ceva .... nu de alta dar stiu foarte bine ca in cazul tau este inutil .... poate ca stii sa citesti .... dar numai asta nu te ajuta prea mult .... ca la "procesare" esti tu in deficit
Cristian IONITA

Mesajde petru71 » 25 Mar 2017, 23:04

Shrek scrie: Uite, citind ce mi-ai recomandat sa fac, vaz ca ești pro....fet ca noaptea! Faci ce faci si le potrivești sa iasă cum vrei tu. Bravo tie!

Cristian IONITA scrie:Te dezmierzi ... nu s eu cel care ti a recomndat sa citesti ceva .... nu de alta dar stiu foarte bine ca in cazul tau este inutil .... poate ca stii sa citesti .... dar numai asta nu te ajuta prea mult .... ca la "procesare" esti tu in deficit

Domnilor, sunteti infantili.
Faceti un efort, depasiti acest moment si cautati fiecare cate o oglinda.
Uitati-va bine in ea si intrebati-va la ce mama dracu' mai postati pe acest forum.
Cui folosesc frustrarile voastre pozitionate mai mult sau mai putin strategic pe un forum de apicultura ???
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar singurul cuvant care se potriveste este .....infantili...
De albine v-ati gandit sa scrieti ceva ???
Reiterez: INFANTILI.
Sorry.
petru71

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2017, 00:24

Salut!

Asta mi-a placut:
Fişiere ataşate
Politistul....jpg
Donbazil

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2017, 00:46

Donbazil

Mesajde Shrek » 26 Mar 2017, 11:20

petru71 scrie:Uitati-va bine in ea si intrebati-va la ce mama dracu' mai postati pe acest forum.
Cui folosesc frustrarile voastre pozitionate mai mult sau mai putin strategic pe un forum de apicultura ???
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar singurul cuvant care se potriveste este .....infantili...
Sorry.

Petre! Inteleg ca latura ta artistică , deci si mai sensibilă , este mai....lunga decat a altora. Intr-o lume ideală, oamenii isi spun cuvinte frumoase, se tzuca, isi strâng mana, se îmbrățișează si discuta....academic despre sensurile vieții. In lumea reală, bărbații sunt mai bataiosi, se " lupta" intre ei pentru " principii sau pentru femei ( doar unii), isi dau la gioale si, uneori, se gratulează folosind expresii mai mult sau mai putin subtile . Asta este viata!
Despre albine, se scrie la subiectul respectiv, aici se " barfeste" despre ....latura religioasă a lu' garcica!
PS. Iti voi ramane vesnic îndatorat daca incarci melodia .....ca la douăzeci de ani...pe care sa o dedicăm " garcistilor", trecuți de prima tinerete! O saptamana linistita sa aveti cu toții!
Shrek

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2017, 21:51

Salut!

Hai sa-l lasam pe "artist" ca el cu morala le are - si acuma vrea sa ne traga de ....,limba sa mai afle cate ceva si despre apicultura....Sa nu-l maniem ca-i fire sensibiloasa!...Vrea sa faca el ordine p'aici....

Citez:
Cred ca, prin natura postarilor mele, am facut in aceasta seara un mic pom de Craciun.
Sper sa nu fie cu suparare, mie-mi plac toate.
Le-am postat exact asa cum mi-au venit...
Va dati seama ce-am in cap la ora asta ?

Nu cred ca ne putem da nici unul dintre noi seama!....Ca, deh!....Noi, niste amarasteni de stupari..... :lol: :lol: :lol:

Ba mai grav, unii actuali sau altii fosti militieni/politisti/parinti de politisti/rude sau simpli simpatizanti.....Si n-avem nici oglindaaaaa!...
Donbazil

Mesajde Donbazil » 27 Mar 2017, 00:29

Salut!

POLITISTUL ANULUI 2017

La categoria ,,ordine şi siguranţă publică' a fost desemnat câştigător subcomisarul de poliţie Ujica Petru - Daniel, din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov. În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţist, au fost indisponibilizate, în august anul trecut 38 de vagoane cu material lemnos, fără documente legale.

Câştigătorul categoriei ,,investigarea şi combaterea criminalităţii' a fost desemnat comisarul-şef de poliţie Andreica Paul-Leon, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Deşi a fost împuşcat în braţ pe parcursul misiunii, 'poliţistul a reuşit localizarea şi prinderea unui infractor violent, autorul unei tâlhării armate'.

La categoria ,,combaterea criminalităţii organizate', premiul a fost câştigat de un poliţist care s-a remarcat în instrumentarea unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu de peste 13.500.000 de euro.

La categoria ,,suport operativ' câştigător a fost desemnat agentul şef adjunct de poliţie Apetrei Emanuel. Poliţistul este unul dintre cei mai buni specialişti în domeniul examinării imaginilor şi înregistrărilor video de tip ,,recunoaştere facială', având un rol important în asigurarea materialului probator într-un volum impresionant de cauze.

http://www.evz.ro/politistul-anului-ofi ... culos.html
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 27 Mar 2017, 11:44

petru71 scrie:
Shrek scrie: Uite, citind ce mi-ai recomandat sa fac, vaz ca ești pro....fet ca noaptea! Faci ce faci si le potrivești sa iasă cum vrei tu. Bravo tie!

Cristian IONITA scrie:Te dezmierzi ... nu s eu cel care ti a recomndat sa citesti ceva .... nu de alta dar stiu foarte bine ca in cazul tau este inutil .... poate ca stii sa citesti .... dar numai asta nu te ajuta prea mult .... ca la "procesare" esti tu in deficit

Domnilor, sunteti infantili.
Faceti un efort, depasiti acest moment si cautati fiecare cate o oglinda.
Uitati-va bine in ea si intrebati-va la ce mama dracu' mai postati pe acest forum.
Sorry.

Draga coleg ... iti multumesc pentru ingrijorare si interventie ... sunt ferm convins ca o faci cu buna intentie ... cel putin in ceea ce ma priveste nu e cazul sa-ti faci probleme, poate ca mesajul "scris" nu este interpretat in cea mai adevarat forma dar te asigur ca nu se pune problema de frustrari si mai grav dusmanie.
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE