Hunbee scrie:Da, deci cam 1kg de miere/zi.
Hunbee scrie:Da, deci cam 1kg de miere/zi.
Asta la preturi engros cam 8 lei/zi.
Deci 8x5 zile de cules, iaca 40ron/ stup "mediu spre bun",pana acum.
Si asta e realitatea.
Sigur, poate apar unii cu caturile pline dupa ploaie, ca deh, ei "face miere, ca-s meseriasi" dar intra la categoria basme.
Eu nu am cantar. Am ochi, si vad cum au inceput sa urce in cat, sa cladeasca foite si sa puna acolo nectar in cateva rame.Cat sa insemne asta? Vreo 5 kg. Dar pana sa vad rame capacite trebuie o sapt de vreme normala.
Dar daca vreau sa ma bucur deschid stupii de la margine care au un cat plin si al doilea in lucru si ma minunez cum se umple cu miere de la culagatoarea a 5-6 stupi.
sammy scrie:Multe albine care se tarasc prin iarba... Parca in niciun an n a fost asa.
stefanmadalin scrie:Cine are popor are miere in general...in caz in care n-ati observat.
Hunbee scrie:Si cu cantarele astea e subiectiva treaba si uneori inexacta.
Plus si achizitorii sa consume cateva minute din abonamentul tel ca sa se intereseze ce si cum.
Ia sa nu le mai dam mura-n gura cu starea de pe teren.
Frumos...liniste si cules.
daffid mihailov scrie:Cine are producție buna la răpită o sa aibă si la roi. Mai cumpara careva roi anu asta?)
cristi_vidican scrie:Sunt mulți stupi la rapiță care n-au nici etajul pe ei.
daffid mihailov scrie:Cine are producție buna la răpită o sa aibă si la roi. Mai cumpara careva roi anu asta?)
daffid mihailov scrie:Cine are producție buna la răpită o sa aibă si la roi...)
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori