Daca ar fi si plini de albine ar fi uimitoare
Asa am avut si eu dar Dupa tei situația arată altfel ... am familii cu câte 3 caturi peste gratie doar pt ca nu am scos mierea
danmirea scrie:Turnulețele nu sunt asa uimitoare ....
Daca ar fi si plini de albine ar fi uimitoare.
Asa am avut si eu dar Dupa tei situația arată altfel ... am familii cu câte 3 caturi peste gratie doar pt ca nu am scos mierea
cristi_vidican scrie:Acum sunt FS. Albină mai puțin ca de obicei, dar f f mult puiet.
Am rămas uimit. Ceea ce e bine pt că voi avea albină în august.
Nu am acum cum aș vrea, dar la anu va fi bine la rapiță și la salcâm.
dorindafi scrie:am schimbat locatia si s-a schimbat situatia
sunt de 10 zile si nu mai am depopulare iar ramele se prezinta bine
ceva depopulari in randul culegatoarelor cred ca incepe sa se vada. dar per total e bine. am desfacut un stup .: 7 capacit 1 larvar si poate si cate 1-2 oua si larve in caturi. deci depopulari dupa floarea soarelui nu cred ca o sa fie, nici anul trecut nu am avut .Hunbee scrie:Cuiburi blocate de 2 sapt. si uzura mare. Sa te tii depopulare. Mai vin si ceva prigorii pe la unii si uite asa ne trezim cu familii slabite semnificativ.
stefanmadalin scrie:7 rame capacite?
Eu abia gasesc 2-3 capacite, larve si oua n-am vazut. Si stupi au magaziile pe ei, albine, tot... Saptamana care vine intru la deblocat si extras.
Hunbee scrie:Stau si ma intreb. Anul asta nu sau folosit neonicea la fs?
Nu prea se semnaleaza mortalitati.
Hunbee scrie:Stau si ma intreb. Anul asta nu sau folosit neonicea la fs?
sammy scrie:Hunbee scrie:Stau si ma intreb. Anul asta nu sau folosit neonicea la fs?
Puteti consulta aici lista cu fermierii si parcelele cultivate cu neonic. pe anul asta.
http://polenizare.ro/index.php?id=neoni ... a=pastoral
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator