Discutii despre organizatii , asocieri locale , judetene , regionale , legislatie etc . Apicultori trebuie sa tina seama de faptul ca unitatea inseamna reusita si performanta.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168
A roit cu matca virgină, care nu s-a mai împerecheat.
P.S. Eram la Apia să depun dosarul pentru PNA. Cei de acolo nu erau prea bucuroși că venim fiecare cu dosarul lui. Am înțeles că asta a fost ideea SAR-ului.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
Cand este vorba de a strica, sau a da peste cap ceva puteti fii siguri este ca si rezolvate. Trebuie numai cei ales sa se apropie de problemele actuale. Si sa vedeti treaba asta apare tot la 3 ani. Liniste totala,cu lozinca "las ca-i bine, îi foarte bine".
Viorel e baiat bun, dar nu cred ca are parghiile neesare de a misca ceva de acolo de pe plan local. Pierdere de vreme, sau cel putin e bine ca se mai socializeaza in oras
,,Aceasta mi se pare ca e taina cea mare a vietii.Si frumusetea cea mare a vietii.Ca oricat ar suferi trupul, ca oricat ar suferi sufletul insusi, trupul si sufletul raman imbratisate.Trupul nu vrea sa se desparta de suflet si sufletul nu vrea sa se desparta de bunavoie de trup." Sa nu uiti Darie.