Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Forumistul si identitatea (poll)

Mesajde Shrek » 25 Aug 2017, 16:34

alt stupar scrie:Shrek ! Fi antenă, că n-are verighetă !!!

Are, n-are ori isi doreste sa aibă vergheta, pentru mine este irelevant. Io sunt la faza ceea in care afirm : "las-o mah , ca se vede bine si d-aici"! Totuși, nu ma lasa inima sa o abandonez in mijlocul haitei de lupi. Asa ca ar trebuii sa va obisnuiti sa ii i-au apărarea din cand in când, Mai ales când vad ca luceafaru' , in loc sa coboare si saaaaa.....ducă gunoiu' ii scoate ochii ca nu stie sa se rujeze!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 25 Aug 2017, 21:40

Mah, Shrek! Tu ori ai o constinta de sine latenta si nu stiu pe ce am apasat de ti'a iesit la iveala, ori te'a platit / amenintat cu ceva / cineva... :lol:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 25 Aug 2017, 22:24

Auzi mai, Shrek, tu ai constiintă latentă ? Io ce sa zac, daca spun ca n-am, o sa rada de mine ca mi-s sărac, ca toată lumea are numa' io n-am! Dacă zac ca am, poate îmi cere sa-i dau si ei! Auzi mah fata draga, sa scii ca am avut da' mai ' nainte s-o gatat!
Răspunsul la intrebare este putin complicat. Io n-am fata, dar mi-am dorit!
Shrek

Mesajde teinegru64 » 26 Aug 2017, 07:23

Ooouu are si...sida? :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde cristian bh » 26 Aug 2017, 10:56

teinegru64 scrie:Ooouu are si...sida? :lol:

Pt tine, are ...sinu. :cry:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde teinegru64 » 26 Aug 2017, 13:32

cristian bh scrie:
teinegru64 scrie:Ooouu are si...sida? :lol:

Pt tine, are ...sinu. :cry:

Ion si Gheorghe stau de vorba.
Gheorghe: -Mă, Ioane, tu ai mă sida?
Ion îşi spune în gând:"Dacă îi spun că nu am, zice că sunt sărac; dacă îi spun că am, mi-o cere..."
Ion: - Am, mă, da' puţin pe fund..
teinegru64

Mesajde Shrek » 26 Aug 2017, 13:38

Voi cestia din estu' țării aveti ce aveți cu.....fundu'! ?
Shrek

Mesajde teinegru64 » 26 Aug 2017, 14:06

Avem o scuza ....traditia.Daca vei citi articolul ...vei intelege. :lol:
http://www.vremeanoua.ro/de-cand-casa-u ... arul-onila
teinegru64

Mesajde Shrek » 26 Aug 2017, 14:28

Bag samă ca pa undeva, prin Fundu' Moldovei, exista oarece aplecare asupra ....profunzimilor spirituale ale fetelor bisericesti.
Shrek

Mesajde teinegru64 » 26 Aug 2017, 14:47

Shrek scrie:Bag samă ca pa undeva, prin Fundu' Moldovei, exista oarece aplecare asupra ....profunzimilor spirituale ale fetelor bisericesti.

Daca tot sunt platiti....Cum ar fi sa primesti bani....pentru a amesteca un ghiveci? Biiih
teinegru64

Mesajde Shrek » 26 Aug 2017, 14:50

Ei nici chiar asa! Ei sunt plătiți pentru altceva. Mestecatul.....ghiveciului este cu titlu de voluntariat!
Shrek

Mesajde mircea » 27 Aug 2017, 17:39

Bezna Zorilor scrie:Mah, Shrek! Tu ori ai o constinta de sine latenta si nu stiu pe ce am apasat de ti'a iesit la iveala, ori te'a platit / amenintat cu ceva / cineva... :lol:

B.Z, da nu esti tu acuma cheli rea (as zice cheli rapanoasa...da nu spun) ? Cum adica are constiinta de sine latenta ? Pana acum era intr-o confuzie si cand si-a revenit bietul om, ii dai cu apasatul subconstientului, platitu` si amenintatu`. Pai ce crezi , ca drumul de la femei cu barba si gemanari de lupoaica.....pana la "trebuie sa va obisnuiti" a fost usor ? Zau asa... :D
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Shrek » 27 Aug 2017, 18:10

Hmmm! Începe sa se insurube in creiru' mic ( ca al mare ii dus) cum ca prin bezna zorilor se vede insusi maria sa adminu'!
Shrek

Mesajde petru71 » 27 Aug 2017, 18:16

Shrek scrie:Hmmm! Începe sa se insurube in creiru' mic ( ca al mare ii dus) cum ca prin bezna zorilor se vede insusi maria sa adminu'!

Shrek-ule, teoria conspiratiei scrie pe tine... :mrgreen:
petru71

Mesajde Donbazil » 27 Aug 2017, 22:46

Donbazil scrie:Salut!

Interesant!....Totusi nu stiu de ce, da' mie ceva nu-mi pare "cuşer"....Prietenul Adi are dreptate, persoana care scrie "are condei" tocmai de aceia eu banuiesc niste chestii: prima, ca este o clona -(ca prea-mi pare cunoscut stilul) - si-a doua ca "fata" nu este fata....In rest - sa auzim numai de bine!

Sper sa gresesc eu, dar!!!... :shock:
................................................................................................................................:idea:

Salut!

Perseverare diabolicum!...Totusi eu raman la parerea mea!.... :idea:
Donbazil

Mesajde mircea » 29 Aug 2017, 19:48

Donbazil scrie:
Donbazil scrie:Salut!

Interesant!....Totusi nu stiu de ce, da' mie ceva nu-mi pare "cuşer"....Prietenul Adi are dreptate, persoana care scrie "are condei" tocmai de aceia eu banuiesc niste chestii: prima, ca este o clona -(ca prea-mi pare cunoscut stilul) - si-a doua ca "fata" nu este fata....In rest - sa auzim numai de bine!

Sper sa gresesc eu, dar!!!... :shock:
................................................................................................................................:idea:

Salut!

Perseverare diabolicum!...Totusi eu raman la parerea mea!.... :idea:

Vezi....de asta imi plac mie "melitienii" ..... ca au pareri, merg pe fler, ceva latina stiu si spera din suflet sa greseasca.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE