yulian scrie:Cum sa fie degeaba...tocmai mi-ai confirmat![]()
yulian scrie:Daca-ti zic, spui ca ma laud, daca nu-ti zic, gandesti ca n-am....oare intra pe forum si oameni care n-au tangenta cu apicultura si dau peste Jignatov intamplator??
jonny_it scrie:Sa stim cum lucrezi si ce mai faci nu este o lauda.
Aproape toti cei activi pe forum s-au si prezentat, au pus 2-3 poze, etc.
yulian scrie:Daca-ti zic, spui ca ma laud, daca nu-ti zic, gandesti ca n-am....oare intra pe forum si oameni care n-au tangenta cu apicultura si dau peste Jignatov intamplator??
teinegru64 scrie:Nici un apicultor nu stie nimic de voi.
yulian scrie:Buna??
pvc scrie: nu cred ca sunt multi pe acest forum care-l detesta mai mult ca mine pe acest Jignatov (cum bine i-ai zis). Dar hai sa lasam forumul in pace. Cand il prindem in ofsaid ii dam scurt la gioale. Sa nu o mai tinem langa. Nu am vreo treaba cu Moldova, dar nu cred ca este cazul sa generalizezi problemele de mansarda ale individului. Din ce stiu eu el are 2 eunuci care-l venereaza. Unu-i moldovean (are un nume de balarie, scaiete sau tei, nu mai stiu exact) iar altui ardelean (parca asta-i necrofag, din ce imi aduc aminte vb mereu de cosciuge si gaini). Eu am incheiat discutia cu ei. Chiar daca ei or sa inceapa sa urle si sa se dea cu fundul de pamant precum catelele in calduri. P-ala ardelean il mai inteleg sa ia apararea unuia care zice ca suntem un popor de rahat (o fi ungur), dar pe Curnegru nu-l inteleg.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori