lucky5strike scrie:Eu m-am anuntat primul.
PS: Mihai, s-o face vinul ala negru pana atunci?
e...musai!
lucky5strike scrie:Eu m-am anuntat primul.
PS: Mihai, s-o face vinul ala negru pana atunci?
Ioan Guist scrie:Dragos, ce treaba are una cu alta?
Cum putem compara o intalnire intre tine si prietenul tau si o intalnire dintre mine si prietenul meu?
Cum se pot compara intalnirea dintre doua grupe de semeni? Ca sa nu mai zic de comparatia intre doua cupluri diferite.![]()
Sa va fie de bine si utila intalnirea.Sunt ferm convins ca va -va bucura si implinii
Dragos2006 scrie:Cu apa si suc se poate organiza doar o intalnie de triști care doar viseaza, O intalnire de oameni de succes si cu simtul umorului se organizeaza musai la un pahar de vin bun si un proțap marca Crețan.
Dragos2006 scrie:Cu siguranță intalnirea oltenilor va fi mai reusita decat intalnirea bukfastilor. Abia astept discutiile apicole pe sectiuni la un pahar de merlot si un porc la proțap.
Dragos2006 scrie:Cu apa si suc se poate organiza doar o intalnie de triști care doar viseaza, O intalnire de oameni de succes si cu simtul umorului se organizeaza musai la un pahar de vin bun si un proțap marca Crețan.
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori