Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA de BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Oct 2017, 00:27

BH,

tu n'ai ceva de "cotcaiala" prin ograda? ca vad ca ai cam multe griji in a pune contoar altora. :lol:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde cristian bh » 30 Oct 2017, 00:31

Y*m not byzy now!
decat cand se aude niscaiva voce latratoare! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 30 Oct 2017, 14:31

Pledoarie pentru toleranță. ...
Celor ce citesc aceasta scriere ii rog sa faca un exercitiu de imaginatie. Un parc, multi parinti ori bunici ce insotesc cativa baieti ce se joca in nisip cu....galetusa, construiesc castele de nisip. Apoi vine o fetita mai zbanghie, care se pune si le darama, doar pentru a primi putina atentie. Băieții, ocupați pana peste cap cu detaliile castelelor de nisip, nici nu au observat biată fetita stingheră ce le da târcoale. S-au poate au observat-o dar nu au vrut sa se joace cu ea. Iar cand au vazut ca le-au fost daramate acela miturle, pardon, castelele de nisip, au sărit la bătaie, uitând ca in cei sapte ani de acasă, mama i-a invatat sa se poarte frumos cu o ....fetita. Se nu uităm ca fetita a intrat in ...groapa cu nisip pentru a se juca si nicidecum pentru a strica ..visele băieților.
Revenind la realitate, prezența BZ ( o rog sa-mi scuze impertinenta de a-i taia...numele), a scos la iveala in cateva cazuri , " partea întunecată " a caracterului uman, fapt ce adus la un limbaj oarecum de nedorit ca sa nu zic ca este de-a dreptul vulgar. Si punem întrebarea "filozofică ": pentru ce atata ură? Are cineva de pierdut sau castigat din niste dispute sterile, in care in"mod obligatoriu" trebuie dedusa o concluzie " logica", cu valoare de " lege universal aplicabila"? ( nah , ca am dat-o in flosofia chibritului) . Violență verbală nu are ce cauta printre niste oameni cerebrali , cum ne place sa credem sa suntem unii dintre noi.
Asa cum am mai spus, este loc sub soare pentru toata lumea, chiar daca multora le place sa stea la umbra. Sa-i facem loc si BZ sa se joace. Pentru o fetita, cea mai mare pedeapsă este sa nu vorbeasca nimeni cu ea.
O saptamana linistita sa aveti cu toții!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Oct 2017, 15:09

Shrek, imi place mesajul tau pacifist, desi tre' sa recunosc ca nu e tocmai pacifist, ci pe alocuri misogin. Repet ce am scris si in alta parte, o femeie nu pierde niciodata printre barbati, din multe motive ea va castiga la infinit. Ceea ce este un adevar universal. :lol:

Si desi ai incercat sa ma lezezi usor atunci cand ai avut ocazia, sa stii ca mie totusi imi placi. Imi placi de anul trecut, de cand mi'am facut contul. Uite, sunt in stare sa accept adevarul tau, monarhia si altele vreo cateva, din simplul motiv ca tu te'ai jucat si pe fatza, si pasnic. Tu nu m'ai fortat sa iti accept argumentele, ca apoi la refuzul meu sa incerci sa imi deschizi guritza pentru a iti introduce...altceva. Bine, nu sa le accept in raport cu ceea ce eu cred, dar sa le fac loc pe langa mine, punandu'le in categoria "neinvazive". Si asta se datoreaza nu inteligentei tale, ci caracterului. Pentru ca dupa cum spune colegul Paul, inteligenta, fara caracter...face prapad. Si vazuram asta. :lol: 8-)
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde paul » 30 Oct 2017, 19:47

Bezna Zorilor scrie: Pentru ca dupa cum spune colegul Paul, inteligenta, fara caracter...

Draguta, stai sa ne lamurim ... n-am spus-o eu ci Cicero (am impresia). Eu doar mi-am atasat-o ca un deziderat !
In alta ordine de idei ... Opel-ul sa fie in doua sau in patru portiere ? E important !
La mine in zona, mai precis la vreo 12 km, la Cumparatura ( asa se numeste localitatea) are loc sambata unul din cele mai mari targuri auto din zona si chiar din tara. Chiar acum sambata am fost pe acolo sa casc gura la ceva 4x4. Daca ma mai duc si vad ceva care te-ar putea interesa te pot pune in legatura cu vanzatorul !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bezna Zorilor » 30 Oct 2017, 20:03

2 sau 4 nu conteaza...nu te grabi pentru ca o vreau la primavara.
Bezna Zorilor

Mesajde paul » 30 Oct 2017, 20:05

Bezna Zorilor scrie:2 sau 4 nu conteaza...nu te grabi pentru ca o vreau la primavara.

Eu de grabit nu ma grabesc. Cand si daca o sa mai fie de interes, dai un semn !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 30 Oct 2017, 23:32

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 30 Oct 2017, 23:39

THE SNAKE
behind the gun, i'll make my final stand

Cum s-a ajuns aici? Cum a fost posibil să se petreacă aşa ceva?
Să păţim una ca asta !

L-am găsit pe drum, pe marginea şanţului parcă.
L-am ţinut în mătase şi-n puf, l-am încălzit la sînul nostru colectiv. Nouă ani întregi, lungi.
Şi el ce face?
Ne muşcă fară nici un fel de preaviz, de unde-i pielea mai fină, de obrazul logicii... a vicious bite
Eu nu am aflat încă unde şi la ce pagină s-a produs grozăvia dar mulţi susţin că e fapt real.

Şi-a făcut de cap în tot timpul ăsta. A dansat cu cine a vrut şi cu cine n-a vrut.

Putem permite aşa ceva? Da, dar nu putem tolera, se pare.

REGULAMENT DE FUNCTIONARE STUPARITUL
REGULA DE BAZA - FII RESPECTUOS. Daca cineva nu este de acord cu tine, respecta-i dreptul la propria opinie. Reciproca e valabila. Nu fi impulsiv sau nepoliticos cand iti exprimi opinia.

Acum e ascuns în beznă, da' noi îl vedem:

I se vede doar numele. Nu-i nimic, îl scoatem noi şi de acolo, nu ne lăsăm.
N-aveţi, careva, vreo roată de rezervă ca din întîmplare? Să-l tragem pe roată fraţilor ... înainte să-l ardem pe rug.
Ba nu, m-am grăbit. Între cele două "tratamente" să-i confiscăm toate bunurile materiale şi spirituale. Să fie uşor ... să-i fie urcuşul lin.

Nu ştiu dacă voi vă simţiţi bine.
Eu nu.
Simt că trebuie să merg să mă caut. La psihiatru ... şi nu cunosc nici unul.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 31 Oct 2017, 00:27

A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde ioanpuiu » 01 Noi 2017, 11:01

Who's afraid of the big bad wolf ?
nu@irina

ioanpuiu

Mesajde mircea » 01 Noi 2017, 11:05

Don Puiu
Ma stii...cam cu niciunele.
Nu vrei matali sa faci o traducere la mesajul ala lung cu sarpele juchit ?
Ca nu de alta, dar sa nu te fi citit chiar degeaba.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde ioanpuiu » 01 Noi 2017, 11:47

Mesajul ăla este pentru "muzicanţi" şi ei l-au înţeles cu siguranţă.
Dacă ar fi fost pentru altcineva, ar fi avut probabil altă formă şi cu siguranţă alt conţinut.

Ne ştii de multă vreme şi ştii că suntem cumva mai "altfel" :)
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Noi 2017, 11:55

iauzi :))

Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 01 Noi 2017, 22:18

:D
peterneamt

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Noi 2017, 11:33

Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE