Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: prezentare

Mesajde cypryx » 01 Mai 2011, 17:00

sa ne fiți sănătos
sunteți un exemplu pentru mulți ca noi cei tineri.
au trecut ani dar pasiune rămâne,ca și mersul pe bicicleta.
am început si eu timid, timid dar voi reuși iar experiențe ca ale dumneavoastră ma fac sa ma înrăiesc mai tare.
sa ne fiti sănătos si sa va moștenească nepoți "năravul"
toate cele bune
festina lente,pământul e rotund si ajungi sigur in același punct.
cypryx

Mesajde mosu » 01 Mai 2011, 20:27

Multumesc de aprecieri si it-i doresc succes neasteptat in apicultura, sa auzim numai de bine
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde mosu » 15 Mai 2011, 18:09

pot sa spun caci au inceput sa se redreseze albinele prin culesul rapitei
:) http://culaili.sunphoto.ro/ :)
mosu

Mesajde mosu » 19 Mai 2011, 18:28

Astazi nouasprezece mai, in perioada culesului de salcim,pot sa spun caci incep sa-mi cap[at optimismul am fost f. desamagit pentru depopularea care am iesit din iarna si sustin ideia caci aceasta depopulare se datoreaza numai consumului de miere recoltatata dela tutun atentie pentru toti A P I C U L T O R I
mosu

Mesajde mosu » 20 Mai 2011, 14:47

Rog pe toti membri acestui forum care poate sa-mi dea o explicatie, dece nu i-mi apare imaginile la postari si nici avatarele, la celelante forume imi apare si aici au aparut de citeva ori si acum au disparut, am urmat sfaturile la citiva apicultori dar fara rezultate, la comentarii in locul unde ar trebui sa fie imaginea este numai adresa imagini, mentionez caci la celanti utilizatori imaginile si avatarul sint vizibile numai pe calculatorul meu nu cine este dragut si vrea sa ma ajute, daca mai dispune si de timp sa ma contacteze pe mesaj personal sau la telf.0761525427 multumesc anticipat
mosu

Mesajde mosu » 10 Aug 2011, 18:42

Nu stiu daca este permis sa postez aici ceia ce sriu, daca nu este rog administratorul sa stearga dar cum citeva persoane s-au declarat prietenipoate ii intereseaza: IERI 9 AUGUST AM INGROPAT UN FECIOR DE 55 DE ANI DECEDAT PRINTRUN INFART, IN 2-3 MINUTE SI-A DAT SUFLAREA, MAAAARE DURERE MOSU.
mosu

Mesajde liviu1965 » 10 Aug 2011, 18:59

Cuvintele sunt prea putine sa exprim ceea ce vreau sa va transmit.
Americanii sunt mai reci , au o vorba : condoleante .
Noi romanii suntem mai calzi , credeti-ma ca nu am cuvinte....
Ultima oară modificat de liviu1965 pe 10 Aug 2011, 19:03, modificat 1 dată în total.
liviu1965

Mesajde victor s » 10 Aug 2011, 19:00

cuvintele nu-si mai gasesc rostul...! i-mi pare rau si sper sa puteti trece peste aceasta infinita durere.
victor s

Mesajde Adi Hodis » 10 Aug 2011, 19:10

Of Doamne ce mare durere pentru parinti.
Si ce n-ar face parintii ca sa nu treaca prin asemenea durere ...
Din pacate, fiecare asi duce crucea.
Dumnezeu sa-l odihneasca in imparatia Lui iar pe membrii familiei indoliate sa va intareasca sa puteti indura mai usor.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde CORNEL V. » 10 Aug 2011, 19:10

Dumnezeu sa va dea puterea sa treceti peste cea mai crunta nenorocire care se poate abate aspra unui om.

Sincere condoleante.
CORNEL V.

Mesajde ves.lucian.zabrani » 10 Aug 2011, 19:17

cum as putea oare sa fac sa va mangai ??? greu de spus !!! poate imposibil !!! in aprilie ati scris ca Dumnezeu le stie pe toate !!!numai Dumnezeu stie de ce L-a luat la El !!! in viata asta scurta de pe pamant daca credem in Dumnezeu atunci intotdeauna EL are ultimul cuvant !!! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde jenica67 » 10 Aug 2011, 19:18

Grea sarcina pentru un parinte, sa isi ingroape copilul. Dumnezeu sa il odihneasca si sa va dea putere, sa il aveti puruurea in memorie ca ceva frumos, nu ca pe o suferinta.
jenica67

Mesajde jimm » 10 Aug 2011, 19:49

Pe lumea asta nu xista o durere mai imensa decat sa-ti pierzi copilul sunt alaturi de dumneavoastra d-ule Culai si incerc sa va inteleg suferinta imensa. Aveti varsta apropiata cu a tatalui meu care are 72 de ani si inca cred ca mai aveti multe de oferit.
Citind cele spuse de dumneavoastra ma gandesc ce nepretuita este viata si cum ne-o irosim cu diverse nimicuri in incercarea
de a agonisii cate ceva. Toata stima Mosule, cu Dumnezeu inainte!
jimm

Mesajde gabi bee » 10 Aug 2011, 20:55

va transmit sincere condoleante si cu greu imi retin lacrimile cand citesc ce a-ti scris despre fiul dumneavoastra . numai cine este parinte poate simti o asa mare durere . dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde mac72ro » 10 Aug 2011, 21:12

Condoleante, moment greu prin care treceti si eu in primavara acestui an am trecut prin asa ceva pe 29.03.2011 tatal meu a fost inmormantat.Un stupar de la care am invatat o parte din aceasta meserie.Nu avem ce face asta e viata.Noi trebuie sa fim tari.Dumnezeu sai odihneasca in pace.
mac72ro

Mesajde mosu » 11 Aug 2011, 12:09

scumpi mei prieteni, durerea ramine durere dar cuvintele voastre spuse din suflet i-mi da o consolare vazind atita solidaritate va multumesc si ma inclin in fata voastra Mosu
mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?