Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA ORGANIZATII APICULTORI

Discutii despre organizatii , asocieri locale , judetene , regionale , legislatie etc . Apicultori trebuie sa tina seama de faptul ca unitatea inseamna reusita si performanta.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Sinicatul Apicultorilor din Romania(S.A.R)

Mesajde Neafiliatul » 30 Dec 2017, 07:15

anunt important Dragi colegi,va anunt ca la sedinta consiliului national extraordinar al sar din data de 28 12 2017 nu a fost aprobata demisia dl. Bratu Cristian din functia de vicepresedinte sar pe probleme de selectie, ameliorare, conservare de gene, patrimoniu genetic, totodata avem doi vicepresedinti pe aceste probleme, a doua persoana fiind dl.ing. Vlad Balteanu ,totodata si alte filiale nu sunt demise, ci numai conducerea biroului operativ a filialelor judetene iar filiala judeteana a sar OLT este la ora actuala membra a sar. Va mai aduc la cunostinta ca si dl Dragos Gavrila este vicepresedinte ales acum pe probleme de promovare a produselor apicole, istorie si retrologie apicola. Eu, omul apicultor danut puisoru nu am primit nici o cerere de demisie scrisa, a vreunui membru sar iar cererea de demisie care trebuia inregistrata trebuia prezentata biroului executiv al sar si validata de consiliul national extraordinar al sar din data de 28 12 2017.IN INCHEIERE VREAU SA INTELEAGA TOTI MEMBRII DE SINDICAT CA PRESEDINTELE SINDICATULUI APICULTORILOR DIN ROMANIA DANUT PUISORU RESPECTA INTEGRUM STATUTUL S.A.R...., in incheiere va doreste omul apicultor danut puisoru LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI.

http://www.codulmuncii.ro/titlul_2/capitolul_6/art_81_1.html

Prin demisie se intelege actul unilateral de vointa a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca .
Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia .
Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.

Legea 62 din 10 mai 2011 - dialog social
Art.33 . (1) Membrii unei organizatii sindicale au dreptul de a se retrage din organizatia sindicala fara a avea obligatia de a arata motivele .

Altă soluție : Neplata cotizației duce la excluderea automată .
Neafiliatul

Mesajde kiloz » 30 Dec 2017, 08:17

"Eu, omul apicultor danut puisoru "

"omul apicultor danut puisoru"

Chiar asa cu litere mici ?!
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde viorel55 » 30 Dec 2017, 11:17

Neafiliatul scrie:NOAPTEA MINȚII , sau NU ȘTIȚI CE PIERDEȚI !
https://www.youtube.com/watch?v=Tx7JlMNsia0

Dragoste cu ...forta = V I O L
viorel55

Mesajde Bambucha » 30 Dec 2017, 11:43

Primele criterii pe care trebuie sa le indeplineasca conducerea unui sindicat pentru a castiga in reprezentativitate sunt:

integritate
    verticalitate
    seriozitate
    onestitate
    limbaj coerent si articulat in transmiterea mesajului

Acesta ar fi kitul principal, dupa care mai vin si alte seturi.

Un om ca vicepresedintele demisionar care a dovedit in timp coloana vertebrala, banuiesc ca ar fi tratat cu incredere de majoritatea apicultorilor intr-un organism care sa-i reprezinte atat la nivel national cat si european/international.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Dragos2006 » 30 Dec 2017, 16:50

Eu unul am alte planuri de viitor , sindicatul nu este o prioritate pentru mine .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Bambucha » 30 Dec 2017, 16:56

:P
Ca sa nu se interpreteze, faceam referire la:

Balian scrie:Poate nu știu eu bine, dar cred că Bratu a făcut mai mult pentru apicultură cât noi toți pe acest forum.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde kiloz » 31 Dec 2017, 10:34

Datata din 2013. Cine vrea poate verifica!
Fantomas la putere in chipul regelui al apiculturii! ;)
Infiintat federatia Apis Mellifera Carpatica?
Federatia mai sus amintita are ca sediu localitatea Ciucurova, jud. Tulcea si e proaspata... circa 2 saptamani daca nu ma insel.
Are deja in componenta se pare peste 25 de asociatii si cooperative...
Noua federatie tocmai asta isi propune, sa vina in sprijinul apicultorilor cu fapte, nu cu vorbe.
Pretul la produse va fi cel mai mare de pe piata, odata federatia intrata in OIPA.
Daca vedem peste tot doar hoti si pungasi, mai bine nu iesim din casa.
Facem cate o asociatie la fiecare comuna si vindem gogosi.
Ideea era ca federatia sa apere apicultorii de exploatarea guvernantilor, nu de colegii de breasla... parerea mea!

Postare cerere referire la situatia respectiva.

"La 09-XI-2013 se solicitau, pentru prima data , amanunte despre existenta unei noi federatii apicole. Cunoscatorii acestui forum s-au grabit sa dea informatii sigure si precise adaugand ca nou- nascuta este ....cea mai iubita dintre pamanteni...etc,etc.
Acum,dupa aproape un an(deci mai mult de 9 luni), ne convingem cu totii ca noua federatie este UN FISSSS......""

Nu cumva suntem in situatia anului respectiv!
Oare putem trage un sem de egalitate intre cele doau "organizatii".

LA MULTI ANI LA TOTI APICULTORIILOR DE PRETUTIMDENI

Indiferent de apartenenta!
kiloz

Mesajde kiloz » 31 Dec 2017, 18:12

"Dănuț Puișoru
January 11 ·
Eu, Dănuț Puișoru, alături de membrii Asociației Apicultorilor Profesioniști "Albina Râmniceană" și a proaspătului Sindicat al Apicultorilor din România, salutăm numirea astăzi a d-lui Dumitru Daniel Botănoiu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Să fie într-un ceas bun și să ne putem continua colaborarea în sprijinul apicultorilor din România !"

Pana unde poate înjosi un om fara coloana!

Iar o postare de pe youtub! Postata dupa aparitia regelui!
"Viorel Silion
18 hours ago (edited)
Sper să fie ultimul circ penibil făcut de acest personaj mioritic cu vizibile probleme personale de un anumit fel... Intervenţia şi manifestările domnului Puişoru mi-au lăsat un foarte amar gust vizavi de caracterul pe care l-a afişat încă odată. Felicit în acelaşi timp pe ceilalţi participanţi la discuţie pentru modul civilizat în care l-au abordat pe d-l Puişoru. Ne-am lămurit încă odată, dacă mai era cazul, despre ce fel de om este cel care a ajuns preşedintele S. A. R. Păcat. Mare păcat. Asta ne trebuia la cumpăna dintre ani? În mod normal, după această manieră de a face şi de a conduce un sindicat, nu doar că nu vor mai veni alţii să se înscrie, dar sigur vor pleca din ce în ce mai mulţi membrii deja înscrişi, scârbiţi şi dezamăgiţi de astfel de personaje care le pătează imaginea râzând cu nesimţire şi în bătaie de joc de toate lucrurile urâte făcute şi spuse în direct... Felicitări celor care au mirosit de la bun început că ceva nu este în regulă cu S. A. R. şi nu s-au grăbit să se înscrie acolo. Acum este clar tuturor şi de ce. Felicitări şi celor care au făcut primii pasul demisiei din S. A. R. Sunt mai de apreciat acum decât înainte de acest experiment eşuat. Deci felicitări domnului Nistor şi domnului Bratu, apoi tuturor celor care le vor urma exemplul! Ei ne-au luminat sufletul şi ne-au arătat că mai există oameni integrii în această breaslă."
kiloz

Mesajde Ioan Guist » 31 Dec 2017, 18:58

Ce tras de perciuni si moatze o trebuit sa sufere Cristi Bratu cand s-a inscris.Mai avea putin si Blaguescu i stergea nr de telefon (la figurat).
Cristi ca nu si nu ca batmen -batmen ca e nevoie de unire si dai si lupta si dai si inghite si lumea merita o sansa , ca ...suntem obligati sa incercam.Un Om ce incearca sa ramana curat in mocirla, nu are sanse sa nu se pateze. El iara Batmen- Batmen si Omu Paianjen si Capiten America.Dute fra" !!Da vezi ca suntem cu ochii pe matale.

Da...ce si le-o luat dupa demisie sa vezi. :lol: :lol:

Pacat de efort si investitia umana.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Neafiliatul » 31 Dec 2017, 19:30

După vizionarea videoclipului , nu am mai citit și comentariile ulterioare . Mare greșeală ! Comentariile lui Viorel Silion și Daniel Călmuș sunt acum , la cumpăna dintre ani ,
tot ce se putea mai bun pentru cei 40.000 de apicultori . ( nu 350 SAR ) .
Neafiliatul

Mesajde ignatov andrei » 31 Dec 2017, 19:44

kiloz scrie:Deci felicitări domnului Nistor şi domnului Bratu, apoi tuturor celor care le vor urma exemplul! Ei ne-au luminat sufletul şi ne-au arătat că mai există oameni integrii în această breaslă."

Pacat!
Oare pute ceva, dar inca n-a ajuns la noi...?!?
ignatov andrei

Mesajde kiloz » 31 Dec 2017, 20:53

De " pute " de mult dintro parte! Dar unii -si sunt destui- nu simt nici atunci când sunt cuprins si ei deja cu miros!
Altii fac pasul în ultimul moment -ar fii bine si aşa-dar.din pacate se cred si se declara mai destepti decât ceilalti.
Incadrarea vedem in 2018.
kiloz

Mesajde Shrek » 31 Dec 2017, 23:50

kiloz scrie:"Dănuț Puișoru
January 11 ·
Eu, Dănuț Puișoru, alături de membrii Asociației Apicultorilor Profesioniști "Albina Râmniceană" și a proaspătului Sindicat al Apicultorilor din România, salutăm numirea astăzi a d-lui....... Dumitru Daniel Botănoiu................. în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Să fie într-un ceas bun și să ne putem continua colaborarea în sprijinul apicultorilor din România !"

Doamne da' ce-l mai tamaie sindicatu' p-alu' .....Botanoiu'! Unic zac c-ar fi rude cu el, cică ....botanisti, da'io unu nu cre'!
Hai, sus paharu' si la multi ani!
Shrek

Mesajde Neafiliatul » 01 Ian 2018, 00:37

Cacealma sau petarda sfârșitului de an ( SAR ) ?
Dănuț Puișoru a creat un sondaj.

anunt important VA ADUC LA CUNOSTINTA CA DL. IORGA DINU, PRESEDINTELE FILIALEI JUDETENE SAR BRAILA A FOST SUSPENDAT DIN FUNCTIE DE CATRE BIROUL EXECUTIV AL SAR SI ESTE PROPUS SPRE EXCLUDERE DE CATRE CONSILIUL NATIONAL. MOTIVUL SUSPENDARII ESTE CA A TRADAT INTERESELE SI DREPTURILE APICULTORILOR DIN SAR LUIND BANI PENTRU A DA INFORMATII ADVERSARILOR SAR, TOTODATA EU APICULTORUL DANUT PUISORU LAM SCOS DIN RUMEGUS SI LAM PUS LA RUGAMINTEA UNOR COLEGI DIN SAR IN FRUNTEA FILIALEI BRAILA ,ATUNCI CIND MAM RETRAS O PERIOADA DE TIMP IN PRIMAVARA EL A FOST TRIMIS DE ADVERSARII SARULUI SA PREIA SINDICATUL SI TOT EI LAU PUS SA FACA UN MITING PENTRU A FII CUNOSCUT DE LUMEA APICOLA DIN ROMANIA PACAT CA SIA VINDUT SUFLETUL. LAM AJUTAT SI EU CU SUMA DE 6000 LEI PE CARE TREBUIE SA MII RETURNEZE, NU IMI MAI TREBUIE NICI UN BAN IUDA ARE MAI MULTE FETE.
Neafiliatul

Mesajde Donbazil » 01 Ian 2018, 00:40

Salut!

Hai sa traim sanatosi....." LA MULTI ANI"...Sa lasam toate cele rele.....Sa se spele!....Aprecieri pentru colegii de pe forum care au crezut - si au sustinut .....Si aprecieri pentru cei care, -la fel mine, - care n-am crezut si n-au sustinut....
Nu stiu daca ideia de sindicat sau asociatie sau federatie sau fratie sau....cum mama padurii s-o denumi, - este atat de nociva, cat OAMENII.....
Eu ca sa ma duc la o asociatie dce orice fel ( politica, religioasa, sociala), trebuie sa vad CINE-S initiatorii, CE HRAM POARTA....
Iar cand vad ca.... :roll: Apai atunci.... :evil:
Poate eu sunt un pesimist ( desi geaman fiind sunt prin natura mea optimist), sau am inceput sa invat, la varsta mea destul de inaintata, sa masor de doua ori inainte de a taia... :!:
Daca sindicatul e bun...Vreau sa vad de ce-i bun!....Daca e rau, sa-mi aratati de ce e rau!....Pana acuma am adunat destule date ca sa zic PAS...VADE RETRO SINDICAT! :idea:
Este doar parerea mea si va rog sa n-o luati in seama.
In fond cine sunt eu?
Donbazil....
Donbazil

Mesajde ignatov andrei » 01 Ian 2018, 01:42

Donbazil scrie: la varsta mea destul de inaintata,

"MOSULE", un copil ca mine iti ureaza :
LA MULTI ANI!
Sa fii sanatos, sa intineresti si sa astepti sa imbatranesc si eu!!!
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ORGANIZATII APICULTORI