Prima pagină OFF TOPIC ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI

Esti certat cu cineva de pe forum si doresti o reconciliere ? Aici este locul....in Zona Verde...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cei care nu mai scriu

Mesajde liviu1965 » 13 Dec 2011, 19:10

Eu fac eforturiiiii sa ne spuna nea Gica cu carnatii...150m.Au fost mancati toti.

Las gluma asha, putin,mai deoparte, de ce nu mai scriu....numai dumnealor stiu.
Citeam inceputurile forumului,era o legatura intre membrii fondatori, era despre albina si apareau discutii strict profesional . Presupun ca acesti oameni sunt ...obositi de noul format al forumului.
Pe timpurile alea aparea Mircea,admin-ul si spunea ... ce credeti despre.....si echipa dezvolta si discuta subiectul.Sincer, a trecut cateva luni si pot sa spun ca nu am inteles mai nimic din discutia dumnealor.. Sunt prea academice.Eu,ca pufan.....

Sa fim fericiti ca macar o parte dintre ei " ne mai suporta", cei care sunt seniorii.
liviu1965

Mesajde Adi Hodis » 13 Dec 2011, 23:05

liviu1965 scrie:...
Sa fim fericiti ca macar o parte dintre ei " ne mai suporta", cei care sunt seniorii.

I-auzi !!! :shock: ... da´ de unde iti veni impresia asta ?. :?
Iote ce scrie in subsolul primei pagini a forumului:
Statistici

Total mesaje 26155 • Total subiecte 1119 • Total membri 1388 • Cel mai nou membru vasy.popan

Nu scrie de preferintele seniorilor ... ci forumul are 1388 membri, pina acum.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde iosca » 13 Dec 2011, 23:23

N-o mai luati si voi atata-n serios ! Ce-a fost la-nceputul forumului este alceva. Acum o mare parte din subiectele apicole sau discutat, s-au mai si repetat de cateva ori si e normal: mai putine subiecte noi despre apicultura, mai putin interes din partea multora.
Daca ne uitam putin, vedem ca "subiectele diverse" (cafeneaua de discutii sau cum ii zice), depasesc cu mult pe cele cu adevarat interesante apicole. Si-atunci e normala o ..... eu i-as zice plictiseala . O fi bine :?: :?
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde liviu1965 » 15 Dec 2011, 12:11

Adi, ma refeream la perioada de sezon..... sti tu....Cel actual, tu ai fost baza.Nici nu stiu cand ai avut timp sa postezi.
liviu1965

Mesajde Valeanu Razvan » 24 Dec 2011, 18:02

Craciun Fericit tuturor celor care mai rumega forumul in ajunul Craciunului,un an nou plin de bucurii si sanatate.
sa ne auzim(cetim) cu bine si la anu cu cat mai multa activitate pe forum astia novici :roll:
Valeanu Razvan

Mesajde liviu1965 » 30 Dec 2011, 16:43

seaquest scrie:Craciun Fericit tuturor celor care mai rumega forumul in ajunul Craciunului,un an nou plin de bucurii si sanatate.
sa ne auzim(cetim) cu bine si la anu cu cat mai multa activitate pe forum astia novici :roll:

Subscriu
liviu1965

Mesajde jimm » 30 Dec 2011, 20:18

Eu am ce am cu Valer70..
Nu am numarul lui, nici email..chiar daca am avut cateva contre pe forumul vechi chiar imi este dor de el!
Cine are numarul sa-l sune si sa-i transmita din partea mea multa sanatate! si asta NEAPARAT!
jimm

Mesajde teinegru64 » 30 Dec 2011, 22:11

liviu1965 scrie:
seaquest scrie:Craciun Fericit tuturor celor care mai rumega forumul in ajunul Craciunului,un an nou plin de bucurii si sanatate.

Subscriu

Chiar nu deranjeaza pe nimeni verbul ....rumega..ori nu e verb???Sunt cel putin 50 de mari apicultori ....care, poate au spus tot ce au stiut despre apicultura....si acum stau in banca lor.Chiar credeti ca le cade bine cand CITESC tampeniile pe care de debitati voi cei trei.... cativa pinguini??
Poate de asta nici nu mai scriu.....Sa nu jigneasca.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde pngflorin » 31 Dec 2011, 21:30

pinguini......... :twisted: .....
na ca se lasa cu scandal........ :lol:

lipsa timpului cred ca e pb.
pngflorin

Mesajde victor s » 31 Dec 2011, 22:08

LA MULTI ANI,SANATATE SI BANI din partea unuia dintre pinguini... ! :lol:
victor s

Mesajde fcvaslui » 01 Ian 2012, 17:52

La multi ani celor care nu mai scriu si nu numai.Principala cauza cred ca este timpul si rutina. Sau poate s-au lasat de apicultura? Sau poate nu vor sa mai scrie. Dar ca sa-ti pierzi prietenii din aceste motive,chiar nu inteleg.

ps.cine-s pinguinii si care sunt balenele? :D :D :D
fcvaslui

Mesajde Valeanu Razvan » 03 Ian 2012, 12:28

Buna ziua,
Dl. Teinegru64
++++++
Chiar nu deranjeaza pe nimeni verbul ....rumega..ori nu e verb???Sunt cel putin 50 de mari apicultori ....care, poate au spus tot ce au stiut despre apicultura....si acum stau in banca lor.Chiar credeti ca le cade bine cand CITESC tampeniile pe care de debitati voi cei trei.... cativa pinguini??
Poate de asta nici nu mai scriu.....Sa nu jigneasca.
++++++++++
1. Da dl. TeiNegru64 RUMEGA este verb tranzitiv ....
2.Imi cer scuze pt. afirmatie(vad ca am deranjat ceva lume) nu faceam referire decat la a citi si reciti forumul (PINGUINI)........deasemeni va multumesc pe materialul de "citit" oferit.
Valeanu Razvan

Mesajde gica » 03 Ian 2012, 13:44

Stiu o vorba din batrani:
""Hora si armata nu imbatraneste niciodata""
Zic si eu "" Hora,armata si forumul acesta mai colegi "".Sa fie sanatosi noii veniti,mergem inainte.
gica

Mesajde Galofornia » 03 Ian 2012, 14:41

Pentru cei care nu mai scriu o sa vina altii (ca mine) care o sa scrie in locul lor!
Galofornia

Mesajde liviu1965 » 06 Ian 2012, 19:30

Sa dea dumnezeu
liviu1965

Mesajde postasul » 06 Ian 2012, 20:48

la timpuri noi , oameni noi :idea:
postasul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ZONA VERDE - STRANGERI DE MANA , RECONCILIERI