de bostina constantin » 31 Dec 2011, 16:26
Va salut di nou! M-am chinuit o gramada de timp sa scriu o postare cu motivele care m-au determinat sa fac o pauza in
a mai scri, si cand sa dau TRIMITE,EROR,am mai patit si ma enerveaza. Sa va spun in mare despre ce era vorba:
Un motiv a fost provocat de o intamplare trista :un fost coleg,de generala,profesionala,armata,servici,nu a mai vrut sa traiasca,D-zeu sa i ierte gestul,ca pacate dincate stiu is putine.
Sa trecem la motive mai vesele si necesare ca:pregatirea produselor din carnea de porc carnati,toba afumaturi, etc,bericioaica ,tuicomicina.etc, frezat in gradina si si ALBINE.
Inainte da a continua autobiografia,sa va spun ce am facut la albine: afost cateva zile cusoare si una cu temperatura peste +12.am ridicat capacele si am privit prin site .la unul dintre ei am observat cateva albine peste rame spre urdinis miscandu se si parca rupeau ceara.Am dat podisoarele jos ,am facut loc pt miscarea ramelorsi am ajuns pana la prima rama cu albina pe partea cu ghemul,[ghemul era rasfirat erau albine si in zbor]Am tras rama cu abina,am zgariat putin mierea capacita[avea si necapacita ]de pe o rama si am intrdu so in locul ei.Am strans la loc si asta-i tot.
Pun si poze daca oi fi istare.Imipare rau ,nupot