Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Moldovenii

Mesajde irina » 16 Feb 2018, 13:29

Era acolo, in ce-am spus, o unda de tristete.Pentru o incrancenare care parca prinde radacini....in general vorbind.
Pentru ca mie mi-e drag forumul .Si oamenii de pe-aici.Din orice colt al tarii.
irina

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Feb 2018, 14:13

plin pamantul asta de femei care lacrimeaza la tot felul de chestii, probabil pentru ca n'au simtul umorului.

si mie mi'a curs o lacrima...

din cauza ca am o urma de drac in mine...

de ciuda ca n'ai haz... =))
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mellis » 16 Feb 2018, 18:05

O doamna nu se prinde in jocuri de genul "cat fight"..
Sarumana Irina.
Sarumana 'zna
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Feb 2018, 20:34

si eu cunosc multe doamne care se pretind. doar pentru ca tin nasul pe sus si lacrimeaza ocazional la diverse subiecte si se simt RANITE de cuvinte deocheate...asta nu inseamna ca chiar sunt doamne. bine, bine, dar inteligenta? auzi, da' si caracterul...???
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 17 Feb 2018, 00:44

Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Feb 2018, 14:48

Românii care au colonizat inima Rusiei.
Cum au ajuns bănăţenii şi basarabenii să facă
o civilizaţie unicat în Caucazul de Nord

http://adevarul.ro/locale/botosani/roma ... index.html
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bambucha » 17 Feb 2018, 23:05

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 19 Feb 2018, 10:15

Spuneam anterior de politica de substituire a unor modele culturale regionale cu altele considerate a fi representative pentru totalitatea spatiului romanesc. Exemplul aflat acum pe planseta culturnicilor unificatori este cel al asa zisului Dragobete. Din ce râpa intunecoasa a aparut aceasta mare sarbatoare, nimeni nu stie. Obiectivul ei este insa vizibil, inlocuirea altei sarbatori, cu priza la public. Oricum nu are nici o priza, fie si numai din cauza terminatiei ce provoaca reactia de respingere, ca fiind una straina traditiilor locale.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Feb 2018, 15:01

Bezna Zorilor

Mesajde feederman » 20 Feb 2018, 09:38

Politica asta de unificare culturala intr-o singura directie se poate numi foarte bine , dragobetizare. Dragobetele cel imberb este urmasul, la a doua generatie, a lui mos gerila. Nici nu si-a facut buletin si este declarat decedat. Vorba celui mai bun fiu al Gratiei: ce naste din eprubeta, viata scurta are.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Donbazil » 21 Feb 2018, 00:30

Salut!

Tot respectul pentru moldoveni si moldovence!...

https://www.facebook.com/KAIRAoficial/v ... 682930188/
Donbazil

Mesajde feederman » 21 Feb 2018, 09:25

Ca tot ajunseram din Moldova la Wiena, mai am o amintire hazlie. In anii ’80 cunosteam o familie de ilegalisti. Ei ziceau ca sunt austrieci din Bucovina, cu neamuri in Austria si fiind oameni de incredere ai PCR aveau liber la iesiri spre West. Intors odata din Austria, imi demonstra cu argumente superioritatea sistemului communist asupra celui capitalist.
Zicea el: Uite mă, acolo la Wiena, nu oricine poate merge la Operă, fiindca cel mai ieftin billet costa 250 de $. Or la noi oricine poate merge cu numai 12 lei. Un adevar evident si de necombatut. Elevii in grup organizat aveau reducere 75%. Asa am devenit fan brânză
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 23 Feb 2018, 09:27

Aseara am vazut doua fete ale moldovenilor. O fata urata a unui slugoi al raului si una lumioasa a moldovenilor cinstiti prezenti in piata si in spatiul public. Prestatia individului cu pretentii de intelectual de varf, impinge Romania inspre ce poate fi mai rau. In conditiile unei asemenea dihonii, ce unitate am mai putea sarbatori? Gasca de infractori isi forteaza norocul. Or poate tocmai asta vor.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 23 Feb 2018, 13:02

Este bine cunoscut faptul că teritoriul carpato-danubiano-pontic, România de astăzi, a fost străbătut de-a lungul veacurilor de numeroase populaţii migratoare. Majoritatea au fost călăreţi de stepă care au stăpânit din punct de vedere politic teritorii întinse. O parte a acestora şi-au lăsat amprenta asupra poporului român, aflat în plin proces de etnogeneză şi au avut o contribuţie aparte în istoria românilor. Poate cei mai importanţi au fost cumani, războinici de stepă care au stăpânit o bună parte din Moldova şi Ţara Românească.

un interesant articol, on topic, ce poate fi citit integral aici:
http://adevarul.ro/locale/botosani/isto ... index.html
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde mircea » 24 Feb 2018, 00:40

feederman scrie:Aseara am vazut doua fete ale moldovenilor. O fata urata a unui slugoi al raului si una lumioasa a moldovenilor cinstiti prezenti in piata si in spatiul public. Prestatia individului cu pretentii de intelectual de varf, impinge Romania inspre ce poate fi mai rau. In conditiile unei asemenea dihonii, ce unitate am mai putea sarbatori? Gasca de infractori isi forteaza norocul. Or poate tocmai asta vor.

Feed , spune-mi si mie ce legatura are Moldova, ca asta tudorel e moldovean ?
De parca toata slida de PSD-isti ardeleni care s-au perindat pe la conducere are legatura cu Transilvania.
Hai sa fim seriosi ....ca doar nu ne-a luat Dumnezeu mintile azi...
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Feb 2018, 01:45

Masa e din lemn, scaunul e din lemn -> masa = scaun.

Cam putin...
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE