danmirea scrie:Am umblat la familii si am descoperit ca am pierdut un roi - nu a mai avut mancare, se pare ca peste iarna s-a suprapopulat de la ceilalti (am cate 2-3 in cutie) si fiind pe 3 rame ---dar albina de vreo 5 a murit de foame....nu mai avea nici o picatura de miere pe rame, inca mai miscau unele, daca il vedeam cu 3 zile in urma il salvam. Le-am pus la restul roilor cate o turta energetica.
Ramane se la dau rame cu miere de la familii cand am sa strang cuibul la acestea.
In rest ...totul bine.
gica.mosu scrie:Am "pierdut" o matca si cheile de la poarta...DEOCAMDATA...
Iar, daca voi avea o pierdere de acum incolo,ma apuc de crescut gaini,rate,gaste si iepuri de casa.. !!!
MyBees scrie:Nu am mai gasit pagina in care am pus chestionarul de anul trecut asa ca de anul acesta il pun aici.
La prima vedere dupa datele primelor 2 zile, situatia sta mult, mult mai bine decat anul trecut, incomparabil chiar.
Ceea ce nici nu este surprinzator avand in vedere ca toamna s-a terminat prin februarie
Aveti AICI detalii despre cum puteti contribui la statistica privind mortalitatea in acest sezon.
AICI aveti chestionarul care trebuie copletat de doritori.
(screen din raportul anului trecut)
Spor!
cristi_vidican scrie:Mda, văd că nu prea avem cu ce ne lăuda după iarna asta.
tiih scrie:PS.In vederea culesului la rapita sau salcam de anul asta,mai mult ca oricand anul asta nu mai e valabila regula celor 40 zile de stimulari..sau 53...sau 80.!!!...Un ocghi expermentat poate sa isi dea seama de pe acum....ce familii de albime sigur nu pot emite pretentii la cele 2 culese amintite......
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori