Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 11:58

Bezna Zorilor scrie:Fetii asteia?

Exact .
Unde nu intelegi ca joci "La Pitici" ?
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 12:06

Mandro, daca tot ai chef sa ne demonstrezi o erectie spectaculoasa, ...... barem freac-o pana la ejaculare !
Altfel ma pi..... curez pe feminismul tau infantiloid.

Asta asa, ca sa stii cum stai.

.............................................

Iti dau voie sa-mi spui misogin .

.............................................

Te incadrezi perfect in categoria narcisistelor masturbante cu acel destin patetic la finele caruia sfarsiti singure, luandu-va in brate principiile feministe de kakat.

Nu sunt misogin. Doar analist.

............................................

Repet, .... asculta acilea la un "om batran" .
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 12:11

Auzi, cum e sa iti faci seppuku de draci pe o fatuca de pe forum? Ca nu mai contenesti cu vizitele pe aci. Ceva imi spune ca dai sa sari gardul inspre o conditie mai onorabila, sa avansezi de la un scrib sinistru la unul care ar putea fi bagat in seama, sa nu mai fi pubela frazeologiei pe aci etc, dar ghici ce, nu se poate.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 12:19

Oamenii sfarsesc intr'un fel sau altul. De ce nu ma lasi sa'mi indeplinesc destinul de feminista ratata? Ca vad ca nu ma lasi...?!

Un om batran ar trebui sa stie ce este femeia si sa spele alaturi de ea doua vase, in pauza cotaielii de pe pasune. Tu nu faci nici una, nici alta. La spalat vase nu te pricepi, de altele n'as mai vorbi. Faptul ca stai pe forum sa mistocaresti o "minora" si ca te exprimi in centimetri de erectie, imi spune mai mult decat as fi vrut sa stiu despre potenta ta masculina si calitatile tale umane.

La vulgaritati ma mai pricep, dar nu defilez cu segmentul asta literar. Eu zic sa nu te falesti cu o bucata de carnat uscat inainte sa iti dai seama al cui e frigiderul.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 12:19

Draga mea, eu ce-am avut de spus ..... am spus.
Singura satisfactie care mi-ar putea veni peste asta tine de pedagocic. M-ar bucura mult sa aflu ca ai bagat la cap ce-ti spun.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 12:26

Am un tata deja si exista mandrie de ambele parti intre noi. Nu am nevoie de tati falsi care s'au trezit peste noapte parinti artificiali sau falsi pedagogi care, pentru ca nu au facut mare lucru cu viata lor se apuca sa joace la cacealma si sa'i consilieze pe altii. Daca tu iti dai un sens mintindu'te pe forumuri cu etichetele pe care ti le pui, esti un specimen trist si demn de o sincera si nemarginita mila.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 15 Mar 2018, 12:27, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 12:26

Bezna Zorilor scrie:Ceva imi spune ca dai sa sari gardul......

"Iubire" , te-am prevenit, sunt harjit pe forumuri de fo 12-13 ani. ..... Cand vrei te meditez la "capitolul" asta.
Cata vreme sunt pe forum si am acces neconditionat pe absolut orice topic-platforma mi se asterne-n fata ..... cu sau voia "Mariei dumitale" imi fac numarul de n-ai aer !!!!

Si-n PLM, nu te mai stradui patetic sa ma pui la colt ! N-au reusit oameni capabili, de ce-ti place sa te minti ridicol c-ai putea-o tu ?

Sa dam oaresce tematica de profil acestei ultime replici a acestui post ,tu esti ...... VAX ALBINA !!!
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 12:29

Nu pot sa nu observ ca atunci cand slabiciunile umanoide nu mai au aparare, vorbesc cu indarjire despre ultima si cea mai de pret arma ramasa, adica...pula.

Pe tine te'a pus soarta la punct, de ce as mai face'o eu?!

Anunta'ma cand termini de fardat obiectul muncii, ca vad ca iti ia cam mult sa ii astupi ridurile si erectia indoielnica. Cand termini totusi, arata'l, ca sa il masoare si lumea de pe forum. Totusi, iti ia cam mult procesul asta de cosmetica...pulii, presupun ca, cu cat dureaza mai mult cosmetizarea, cu atat e mai mica.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 12:35

Serios, esti mai negioaba decat Talianu .......

Bezna Zorilor scrie: ......ultima si cea mai de pret arma ramasa, adica...pula.

Exact .....
Eu o am . Si la propriu, si la figurat. Tu te stradui patetic s-o .... mimezi.

.....................................

Macar ai idee in ce directie se scoala ?
Nu, te intreb, sa stiu, ..... mai pierd vremea cu tine ? Sau ne futem ??
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 15 Mar 2018, 12:39

Bezna Zorilor scrie:Nu pot sa nu observ ca atunci cand slabiciunile umanoide nu mai au aparare, vorbesc cu indarjire despre ultima si cea mai de pret arma ramasa, adica...pula.

Pe tine te'a pus soarta la punct, de ce as mai face'o eu?!

Anunta'ma cand termini de fardat obiectul muncii, ca vad ca iti ia cam mult sa ii astupi ridurile si erectia indoielnica. Cand termini totusi, arata'l, ca sa il masoare si lumea de pe forum. Totusi, iti ia cam mult procesul asta de cosmetica...pulii, presupun ca, cu cat dureaza mai mult cosmetizarea, cu atat e mai mica.

Pictore, cand ti-am spus ca e clona (sau unul ce ne cunoaste forte bine, adica un sarpe), tu sustineai ca e o "deosebita" si ca "scrie bine"...

Nu pot sa nu-i fac o "dedicatie"...

Ultima oară modificat de ignatov andrei pe 15 Mar 2018, 12:45, modificat 1 dată în total.
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 12:42

Da ma ! Ai avut sau n-ai avut dreptate !
E randul meu acum . O fut sau o "fut" .

Sa-si aleaga ....... ;) ;) ;) ;) ;)
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 12:47

Uite ca nu sunt clona si nici nu va stiu bine. Dar ajung sa mai stiu cate ceva, pentru ca unii se straduie sa urle la portavoce despre ce au in pantaloni.

Inteleg ca suntem in scularie si ca abia acum subiectul a devenit on topic. Dar din moment ce a disparut farmecul (ce poate fi si in niste discutii mai mult mai mai putin vulgare, ca si acolo e nevoie de talent) si s'a trecut direct la cotaiala, am sa vorbesc si eu la persoana a 3-a si nu am sa ma mai adresez jegosilor.

Pacat, ca mircea chiar spusese niste lucruri frumoase. Dar cred ca oamenii nu difera cu mult intre ei, aia care sunt mai mult jegosi fata de aia care sunt mai putin jegosi. Totul tine de conjuncturi, in final suntem cu totii la fel de ratati.

Ma rog, poate ca unii chiar sunt ceva mai putin. Din aceasta categorie sigur nu face parte modi, care, dragul de el, are fantezii de dominare (toti sclavii viseaza ca intr'o zi vor domina).

Sper sa lase vrajeala si sa puna o poza cu izmenele in jos.
Bezna Zorilor

Mesajde ignatov andrei » 15 Mar 2018, 12:52

Bezna Zorilor scrie:Uite ca nu sunt clona si nici nu va stiu bine. Dar ajung sa mai stiu cate ceva, pentru ca unii se straduie sa urle la portavoce despre ce au in pantaloni.

Inteleg ca suntem in scularie si ca abia acum subiectul a devenit on topic. Dar din moment ce a disparut farmecul (ce poate fi si in niste discutii mai mult mai mai putin vulgare, ca si acolo e nevoie de talent) si s'a trecut direct la cotaiala, am sa vorbesc si eu la persoana a 3-a si nu am sa ma mai adresez jegosilor.

Pacat, ca mircea chiar spusese niste lucruri frumoase. Dar cred ca oamenii nu difera cu mult intre ei, aia care sunt mai mult jegosi fata de aia care sunt mai putin jegosi. Totul tine de conjuncturi, in final suntem cu totii la fel de ratati.

Ma rog, poate ca unii chiar sunt ceva mai putin. Din aceasta categorie sigur nu face parte modi, care, dragul de el, are fantezii de dominare (toti sclavii viseaza ca intr'o zi vor domina).

Pictore, ai avut dreptate, e deosebita!
Ma duc pe Eracle, la rosioara...
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 12:56

Auzi ??? Nu, mai bine, iti vezi tu de treaba ta de la "pitici" ?

Serios, chiar nu avem chef de feminismele tale infantiloide.

Ok, ai vrut sa impresionezi, poate ai reusit printe babuinii forumului !
Ti-ai cautat-o cu mine ..... ia-ti-o. S-o porti sanatoasa .

So, again, ..... GOOOOOOO ...... PLANEEEEEEET !!!!!!!!!
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 12:57

Mai, Terente, tu ce vrei de fapt sa zici?

:twisted: :twisted: :twisted:
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 13:03

Bezna Zorilor scrie:Mai, Terente, tu ce vrei de fapt sa zici?

:twisted: :twisted: :twisted:

Ca mimezi erectii in fata campionilor .......
Si aluneci in penibil .......
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?