Balian scrie:Uitând la aceste nuclee, mă gândesc ce facem noi aici?
mellis scrie:Balian - poti emigra - sunt multi cu aceste ganduri
dar - nici acolo nu au reusit
trebuie sa mi fie un ingredient .. sau doo
multumim !
Balian scrie:Uitând la aceste nuclee, mă gândesc ce facem noi aici?
jonny_it scrie: Tratamentele ar trebui sa urmeze evolutia coloniei, nu data calendaristica, aici este unul dintre secrete.
Celelalte o sa le descoperim in timp![]()
jonny_it scrie:Balian scrie:Uitând la aceste nuclee, mă gândesc ce facem noi aici?
Oricum cheia sta in tratamente facute la momentul potrivit si fara sa exageram ca afecteaza albinele. Tratamentele ar trebui sa urmeze evolutia coloniei, nu data calendaristica, aici este unul dintre secrete.
Celelalte o sa le descoperim in timp![]()
PS: La nuclee nu mai fac poze de astazi inainte
aici este unul dintre secrete.
daffid mihailov scrie:Cine vrea sa faca apicultura gen Canada sa il intreb PE dl Jenica cum sta treaba, cu Carpatina selectionata in cativa Ani poti avea asa" rezultate"
https://m.youtube.com/watch?v=c5D10udCQQ8
Iara ceva imi da cu minus. De ce asa Putin puiet fata de Canada? Ce see intampla cu toata doldora de albina can se schimba generatia? Are cine sa ii ia locul? In Canada se vad ramele pline cu puiet... See para CA smecheria nu tine ....la romani. Cred CA Mai trebuie umblat la "selectie".
Closcutz scrie:Eu chiar sunt curios dle Ignatov cati stupi exploatati si ce rezultate obtineti cu ei?
ignatov andrei scrie:Nu la selectie, ci la conceptie!
Chiar si in Canada, nu toti au rezultatele lui Margarit!
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 75 vizitatori