Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VARZA de BRUXEL

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mar 2018, 18:48

Ce frumos e sa faci proiectia propriilor mizerii si dejectii mentale vorbind despre altii, cam asta se intelege din paragraful ala mai lung de la inceput. Mai pe scurt - "ma contrazic singur si nu s'au inventat pastile pentru mine". Si ce rusinos este sa te inseli la oameni. Chiar daca nu te inseli, chiar daca te inseli, in ambele cazuri prostia iti apartine. Iti multumesc ca mi'ai dedicat atata macinare interioara, atata atentie si ai facut atata caz din existenta mea. Iti mutumesc, dar de fapt nu imi aduce niciun beneficiu, pentru ca nu ma intereseaza. Intaiul misogin al formului si intaiul pizdificat o uraste pe una care scrie si ea pe un forum. Ce am scris oare sau cum sunt eu...de am reusit sa aduc in sufletele unora atata gelozie? Oare cat de mare sa fie slabiciunea?

Semnez, cu dezinteres, bezna, terorista ta si prelingerea comunismului pana in zielele noastre.

Doamne, ajuta'i pe cei psihopati!

Tu, draga LUPU, TU....ai ajuns sa te lepezi de prieteni, sa enunti toate ordinariile...totul din cauza unei muieri pe forum. Un om inteligent stie sa se poarte in toate situatiile, si cu prosti, si cu nebuni, si cu oricine. Daca tu ai reusit sa te impiedici in smoala din cauza unei cucoane cu gura mare pe forum...asta spune multe despre tine ca barbat, ca domn, si ca om. Adica halal toate trei, pentru ca halal caracter!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 24 Mar 2018, 21:46

LU`, daca tu crezi ca pe un forum, oricare ar fi el, unii au voie sa scrie si altii nu, in functie de scarba cuiva (in cazul asta scarba ta) te inseli .

Si inca o chestie, de ce tot vorbesti tu in numele altora ?....Adica trairile tale, sunt si trairile lor de tot le amintesti in fiecare mesaj ? Daca tot vorbesti in numele unor oameni, sa stiu si eu in numele cui.... daca esti purtatorul de cuvant oficial, si nu unul inchipuit . Sau te pomenesti ca oamenii aia nu or fi in stare sa-mi spuna personal si te-au desemnat pe tine . E de ras....

Eu nu mai am ce comenta pe subiect....sa fii sanatos.
Nu uita insa ca scuipi pentru a doua oara pe mine si ca dupa fiecare scuipat urmeaza un lins . Se pare ca-ti priesc ambele variante, pentru ca deja s-a mai intamplat o data.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bambucha » 24 Mar 2018, 21:52

"sa arunce cu piatra cel fara de pacat" sau cum era? Din punctul meu de vedere un rapitor ce realizeaza greseala, isi cere scuze si se indreapta, merita iertat si aruncat din nou in apa, mai ales ca in namolul obscur de pe fundul apei nu prea distingi o scoica de un bolovan. Sa fie asta o diferenta dintre un peste vertebrat si o scoica nevertebrata?
Daca rastignim toti pestii, distrugem un intreg ecosistem.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bezna Zorilor » 24 Mar 2018, 22:08

Mie mi se pare ca a scuipat deja. Sau i se pare cuiva ca ce a scris pana acum e asa...doar pregatirea flegmei, dar inca nu e sigur daca s'o dea?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 24 Mar 2018, 22:12

Bezna Zorilor scrie:Mie mi se pare ca a scuipat deja. Sau i se pare cuiva ca ce a scris pana acum e asa...doar pregatirea flegmei, dar inca nu e sigur daca s'o dea?

De scuipat sigur ca a scuipat, am si spus......dilema era pentru lins. Obiceiul asta da dependenta....
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Shrek » 24 Mar 2018, 22:15

Diferenta dintre o scoică si un peste, fie el si rapitor, este ca scoica ( este adevarat ,mai rar), poate produce o...perla superba. Chiar daca este nevertebrata. Rapitoru' face.... caca in apa pe care apoi o bea. Si mai înoată si altii in apa ceea.
Si totuși, se se întâmplă cu oamenii de ajung sa urască o femeie?! Fie ea si bezna!
Shrek

Mesajde petru71 » 24 Mar 2018, 22:22

mircea scrie:De scuipat sigur ca a scuipat, am si spus......dilema era pentru lins. Obiceiul asta da dependenta....

Admin-ule, tu te vezi unde te-ai coborât ???
Ce limbaj, ce mesaj e acesta ?
Cu siguranță, nu mai ești omul pe care-l știam (virtual) mulți dintre noi.
Să-ți fie rușine !
petru71

Mesajde Bambucha » 24 Mar 2018, 22:25

Eu nu cred ca e vorba de ura aici, ci daca as privi din unghiul cuiva, as vedea o intreaga conspiratie mondiala intr-o balticica cu mormoloci.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde mircea » 24 Mar 2018, 22:27

Shrek scrie:Diferenta dintre o scoică si un peste, fie el si rapitor, este ca scoica ( este adevarat ,mai rar), poate produce o...perla superba. Chiar daca este nevertebrata. Rapitoru' face.... caca in apa pe care apoi o bea. Si mai înoată si altii in apa ceea.
Si totuși, se se întâmplă cu oamenii de ajung sa urască o femeie?! Fie ea si bezna!

Maestre, esti genial . E adevarat ca odata ti-am spus ca umbli cu mici jigodisme ( o meritai), dar apoi am pariat pe tine (o meritai si atunci) .
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 24 Mar 2018, 22:29

petru71 scrie:
mircea scrie:De scuipat sigur ca a scuipat, am si spus......dilema era pentru lins. Obiceiul asta da dependenta....

Admin-ule, tu te vezi unde te-ai coborât ???
Ce limbaj, ce mesaj e acesta ?
Cu siguranță, nu mai ești omul pe care-l știam (virtual) mulți dintre noi.
Să-ți fie rușine !

Lasa Petre.....e "grele" de inteles pentru tine....
Nu e pentru prima oara cand nu poti discerne .
Nicio problema .
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde petru71 » 24 Mar 2018, 22:30

Shrek scrie:Si totuși, ce se întâmplă cu oamenii de ajung sa urască o femeie?! Fie ea si bezna!

Căpcăunule, nu urăște nimeni nici o femeie. Dimpotrivă, noi iubim femeile.
Pentru ca asta să se întâmple, ar trebui să avem o femeie prezentă printre noi în această mică dispută.
Ea nu există. Avem doar o scoică.
Te rog să nu te superi că te contrazic.
petru71

Mesajde mircea » 24 Mar 2018, 22:32

petru71 scrie:
Shrek scrie:Si totuși, ce se întâmplă cu oamenii de ajung sa urască o femeie?! Fie ea si bezna!

Căpcăunule, nu urăște nimeni nici o femeie. Dimpotrivă, noi iubim femeile.
Pentru ca asta să se întâmple, ar trebui să avem o femeie prezentă printre noi în această mică dispută.
Ea nu există. Avem doar o scoică.
Te rog să nu te superi că te contrazic.

Si eu te rog sa nu te superi ca te fac primitiv. Cam asta esti....
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Shrek » 24 Mar 2018, 22:33

Pai ar trebui sa te hotărăști ori rapitor ori mormoloc! De scoică ....stim sigur!
Scuze, este pentru Bambucha.
Din nou scuze, io scriu mai încet. Da' cre' ca subiectul discuției este " rapitoru' si scoica"!
Ultima oară modificat de Shrek pe 24 Mar 2018, 22:34, modificat 1 dată în total.
Shrek

Mesajde petru71 » 24 Mar 2018, 22:34

mircea scrie:Lasa Petre.....e "grele" de inteles pentru tine....
Nu e pentru prima oara cand nu poti discerne .
Nicio problema .

Pot să accept asta. Am și eu, ca noi toți, limitele mele.
Ajută-mă te rog mult să înțeleg.
Pentru că am probleme de discernământ, te rog să-mi explici ca pe clasa a doua.
Mulțumesc anticipat.
petru71

Mesajde petru71 » 24 Mar 2018, 22:42

mircea scrie:Si eu te rog sa nu te superi ca te fac primitiv. Cam asta esti....

După ce-mi răspunzi la prima întrebare, te rog respectuos să-mi argumentezi și mizeria de mai sus.
În măsura în care timpul îți permite. Poate după ce gresezi scoica găsești puțin timp.
petru71

Mesajde Bambucha » 24 Mar 2018, 22:43

Eu sunt un delfin :mrgreen: ;) Sa inteleg ca nu-ti plac mormolocii?
Altfel nu vad de ce grefezi scoica.
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE