Ce frumos e sa faci proiectia propriilor mizerii si dejectii mentale vorbind despre altii, cam asta se intelege din paragraful ala mai lung de la inceput. Mai pe scurt - "ma contrazic singur si nu s'au inventat pastile pentru mine". Si ce rusinos este sa te inseli la oameni. Chiar daca nu te inseli, chiar daca te inseli, in ambele cazuri prostia iti apartine. Iti multumesc ca mi'ai dedicat atata macinare interioara, atata atentie si ai facut atata caz din existenta mea. Iti mutumesc, dar de fapt nu imi aduce niciun beneficiu, pentru ca nu ma intereseaza. Intaiul misogin al formului si intaiul pizdificat o uraste pe una care scrie si ea pe un forum. Ce am scris oare sau cum sunt eu...de am reusit sa aduc in sufletele unora atata gelozie? Oare cat de mare sa fie slabiciunea?
Semnez, cu dezinteres, bezna, terorista ta si prelingerea comunismului pana in zielele noastre.
Doamne, ajuta'i pe cei psihopati!
Tu, draga LUPU, TU....ai ajuns sa te lepezi de prieteni, sa enunti toate ordinariile...totul din cauza unei muieri pe forum. Un om inteligent stie sa se poarte in toate situatiile, si cu prosti, si cu nebuni, si cu oricine. Daca tu ai reusit sa te impiedici in smoala din cauza unei cucoane cu gura mare pe forum...asta spune multe despre tine ca barbat, ca domn, si ca om. Adica halal toate trei, pentru ca halal caracter!