Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Moldovenii

Mesajde Bezna Zorilor » 01 Apr 2018, 21:31

Ma doare capu'....
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde peterneamt » 24 Apr 2018, 20:49

peterneamt

Mesajde csaa » 25 Apr 2018, 21:49

So mantuit!!!! :lol: :lol:
Tare!
csaa

Mesajde teinegru64 » 25 Apr 2018, 22:05

Asta e limba lor.Intra pe Tv-MOLDOVA .Te vei simti cu 15 ani mai tanar, :lol: Acolo vei gasi reclamele tineretii tale. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 25 Apr 2018, 22:13

Asta cu "So mantuit" e......... O sa distrez grozav! :lol:
csaa

Mesajde cristian bh » 25 Apr 2018, 23:06

csaa scrie:Asta cu "So mantuit" e......... O sa distrez grozav! :lol:

Oricum e,...suna mai simfonic decat "ciordit"! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Cristian IONITA » 19 Iun 2018, 17:20

mhai dragi moldoveni .... eu sincer nu inteleg ce va tot plangeti de lipsa autostrazilor .... ca uite ce spune domn ministru de resort .... ca cica autostrada e naspa ca fug multinationalele :)

https://adevarul.ro/news/politica/minis ... index.html

voi chiar asta vreti? sa va plece multinationalele?

acum pe bune si fara suparare, infrastructura inseamna mult ... dar nu e totu', nici macar de departe

prin tinerete, si in interes de serviciu am batut tara in sus si-n lat ... pana prin 2005 cele mai comode drumuri erau cele din Moldova ... preferam un drum din Bucuresti la Bacau sau chiar Iasi fata de unu' la Constanta, mai ales in sezon ... (calitate execrabila a asfaltului, aglomeratie, treceri la nivel cu calea ferata cu bariere, etc), un drum de Constanta depasea cu mult nivelul de stres si era cam la acelasi nivel ca durata (cca 5 ore) cu unul de Iasi.
Daca aveam drum la Braila /Galati ... alegeam ruta Buzau ... , E85 raportat la restul drumrilor din tara era "parfum".
Despre calitatea soselor din Ardeal nu mai vorbesc , pana prin 2010 zona Bistrita, Baia Mare, Satu Mare era raiul vanzatorilor de articulatii pentru auto.
Dupa umila mea opinie explicatia sta in gradul de responsabilitate a fiecaruia dintre noi ... iar in zona moldovei la acest capitol impicarea este in mod vadit redusa fata de alte zone ...

In ceea ce priveste "migratia" din perioada foametei ... bva place sau nu dar seamana cu migratia "sirienilor" de acum ... oamenii care aleg "desradacinarea" se incadreaza in ceea ce am spus mai sus ... adica ceva mai putina responsabilitate.
Am multi cunoscuti "moldoveni" nu pot afirma ca sunt mai rai fata de altii ... dar in mod cert la raionul veselie sunt peste cel al celor din alte zone.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Iun 2018, 13:59

Bine ai revenit, te astept cu pliciul de muste. Fii mai concis in informatie, ca borcanele alea amestecate sunt si nespalate. Vad ca vrei sa iti dai doctoratul in senilitate - boala care ii afecteaza pe tot mai multi dintre noi, pe unii chiar de tineri.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 20 Iun 2018, 21:12

CI....ai revenit ?
Vad ca semnatura e impopotonata mai dihai ca pomul de craciun . Pleci cu unul, vii cu doi....
Eu nu as fi facut niciodata asa ceva,....imi pare cam de prost gust .

Vorbim si despre moldoveni, autostrazi si boscangeli peste cateva zile.....pana atunci poate scoti si tu mizeria aia.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Iun 2018, 22:13

Stii ca topicul asta e si despre ardeleni de fapt, sau despre moldoveni in comparatie cu...altii.
Stii ca...il investigheaza pe Johannis de la Europa...pentru traficul de suflete din anii '90.
Ceea ce inseamna ca situatia e cu mult mai grava decat baltile private si teldrumu', si este cu atat mai grava incat atatia p..rosti inca posteaza pe feisbuc frustrarile lor despre nu stiu ce probleme care se practica si prin alte tari mai dezvoltate decat noi, ca fiecare tara are jegul ei. Dar traficul cu niste suflete vii si mai ales declaratia lui Jahannis in care practic se acuza singur de mizeriile facute...e deja la un alt nivel. Da, e grav ca oamenii sunt...cam atat de p..rosti...atat de p...rosti incat...nu valoreaza aproape nimic... :( Am si eu ofurile mele cu crestinopatii umblatori pe la biserici care dau cu rahat din dreapta inspre stanga...ceea ce nu e rau, dar e foarte rau si trist ca le lipseste o viziune mai de ansamblu.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 21 Iun 2018, 16:21

mircea scrie: .....pana atunci poate scoti si tu mizeria aia.

sau poate nu :)

Bezna Zorilor scrie:Bine ai revenit, te astept cu pliciul de muste. Fii mai concis in informatie, ca borcanele alea amestecate sunt si nespalate. Vad ca vrei sa iti dai doctoratul in senilitate - boala care ii afecteaza pe tot mai multi dintre noi, pe unii chiar de tineri.

pai ... am revenit ... sa vedem si pentru cat timp ... ca abordarea "pumn'n gura" nu pare a fi exceptie.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 21 Iun 2018, 16:30

Bezna Zorilor scrie: ....
Stii ca...il investigheaza pe Johannis de la Europa...pentru traficul de suflete din anii '90.
Ceea ce inseamna ca situatia e cu mult mai grava decat baltile private si teldrumu', ....

sper ca prin aceasta interventie sa nu "scuzi" nici una dintre situatii .... faptul ca Iohanis este un capcaun care manaca ficatei de copii adoptati la pranz nu-l face pe Dragnea un nevinovat abuzat de justitie & statu' paralel
Cristian IONITA

Mesajde cristi_vidican » 21 Iun 2018, 16:45

Cristian IONITA scrie:sau poate nu :)

Mircea,
taie opțiunea de a scrie ceva la semnătură. :lol:

Cristian IONITA,
hai să construim ceva aici, că oamenii din jur sunt plini de păcate și dacă le punem oglinda în față, nu facem decât să le scoate și mai bine răul din ei.
Sigur, adevărul își are locul lui, dar ești tu mai bun cei doi ca să-i poți arăta cu degetul?
Deja mă fac și eu judecător, ca tine.

Pune și tu o poză din stupină.
Cum ți-a mers anul acesta?
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Cristian IONITA » 21 Iun 2018, 17:04

Te salut Cristi ...
multumesc ptr intrebare si mai ales pentru implicare

De mers nu doar "a mers" ci inca merge foarte bine, anul acesta este printre cei mai productiv si mai ales usor sezon.

Pacatele fiecaruia dintre noi nu consider ca pot fi justificari pentru mizeriile si mitocaniile altora ... cel putin din umilul meu punct de vedere.
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 21 Iun 2018, 18:10

C.I. -ule, eu cred ca te stresezi degeaba. Daca unul este cumva si nu iti place de el crezi ca daca te iei de viata lui il schimbi cu ceva? Nu prea cred, ramane la fel si te stresezi degeaba.
Mai ai aro? :)
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 21 Iun 2018, 18:32

Multumesc de grija Jonny, apreciez interesul dar nu rezonez cu .... lipsa de implicare .... societatea romaneasca este azi asa si pentru faptul ca multii prefera sa "nu se streseze"
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE