de Closcutz » 27 Mai 2018, 12:13
Nu am 500 de stupi dar am destul de multi...
Insarmez numai cu inox, nu fac tratamente decat contra varroa si numai din august pana in noiembrie cel mult.
Nu dau sirop deloc... Sunt dispus sa accept orice analiza a mierii.
Nu am facut conversie pe bio deoarece eu am serviciu si nu pot pleca cu ei in zone mai bune care ar fi la distanta de zeci sau sute de km, iar in jur este imposibil sa nu fie ba floarea soarelui ba o fasie de rapita care bineinteles erau din samanta tratata cu neonicotinoide, iar la rapita se stropeste cam de doua ori. Cine imi ofera macar 13 lei pe kg (ca sa o vanda cu 20 sau 30) i-o dau imediat pe toata...cu analize, contarct sau ce mai doreste.
Ps am doua rulote si pentru cine vrea sa se convinga poate sta sa observe integral mersul unui cules, sa vada o extractie... Am citit tot ce mi-a picat in mana ca si material apicol, am aplicat ideile unor apicultori cu experienta, am trecut si prin bune si prin experiente neplacute, locuiesc in camp cat tine sezonul... si acum surpriza am un coleg care tine stupii langa mine, are matci de la mine, dar miere nu prea face atat cat sa fie multumit. Sa stiti ca nici eu nu stiu explicatia integrala( 50% o intuiesc).
Ultima oară modificat de
Closcutz pe 27 Mai 2018, 12:29, modificat 1 dată în total.