Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Dulcofruct

Mesajde Dragos2006 » 08 Ian 2012, 20:15

Pana una alta [...]! :geek:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde kiloz » 08 Ian 2012, 20:52

Felicitari !Tot inainte pt o apicultura industrializata unde nu conteaza numai profitul. :oops:
Ce mai conteaza cum ai obtinut.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Dragos2006 » 08 Ian 2012, 21:13

Cat timp la o afacere platesti TVA si impozit pe profit totul este perfect legal . cati dintre cei care bagati contre pe forumuri platiti TVA si impozit ???? :evil: vreti doar mocangeala ??
Dragos2006

Mesajde Ruben » 09 Ian 2012, 23:47

Dragos2006 scrie:Pana una alta eu vand Dulcofruct cu 4,5 lei ! :geek:

Si eu il iau la 3 lei din Ungaria ;)
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Dragos2006 » 10 Ian 2012, 00:02

Fara sa ne suparam iti spun ca si producatorul Dulcofruct aducea siropul din Ungaria numai ca de cand problema cu OMG a trecut la Bulgaria deoarece este singura tara din zona care NU cultiva omg si fabrica lor este mai moderna si produce la calitate mai buna decat cea din Ungaria.
Cei care continuati cu ungaria s-ar putea sa aveti surpriza la vara sa constatati ca mierea voastra contine OMG si automat pretul mierii voastre va fi mai mic la achizitie.
pe mine nu ma intereseaza cu cat cumperi ci cu cat vinzi ! :mrgreen: La 3 lei daca adaugi TVA , transport , depozitare , ambalare , comision vei ajunge tot la 4,5 lei/kg.
Ultima oară modificat de Dragos2006 pe 10 Ian 2012, 00:08, modificat 1 dată în total.
Dragos2006

Mesajde alt stupar » 10 Ian 2012, 00:06

@Dragos, sa nu transformam acest subiect in reclama pe fata la dulcofructul vostru !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Dragos2006 » 10 Ian 2012, 00:10

Ai dreptate dar nu eu am deschis subiectul si omeneste vorbind trebuie sa raspund la provocari . Voi tine seama de sfatul tau si voi incerca sa nu ducem subiectul in comercial.
Dragos2006

Mesajde Ruben » 10 Ian 2012, 00:30

:lol: Deja l-ai adus in comercial...Din instinct...

Eu din instinct am adus o informatie. Eu nu vand asa ceva. Iar ai picat rau, Dragose, sorry.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Dragos2006 » 10 Ian 2012, 01:00

Daca tu aduci in regiunea Buzau sirop de fructoza la 3 lei kg. iti gasesc eu cumparatori . dar sa plec eu din Buzau in Ungaria sa cumpar o tona cred ca ma va costa cu mult mai mult. E clar ca tu ai aruncat chestia cu pretul la vrajeala sau din cauza sindromului capra vecinului . Daca esti mare filantrop deschide puncte de distributie si vinde legal cu factura cu 3 lei/kg. Eu unul iti doresc succes !
Sa auzim de bine si sanatate !
Dragos2006

Mesajde kiloz » 10 Ian 2012, 19:05

Dragos2006 scrie:Fara sa ne suparam iti spun ca si producatorul Dulcofruct aducea siropul din Ungaria numai ca de cand problema cu OMG a trecut la Bulgaria deoarece este singura tara din zona care NU cultiva omg si fabrica lor este mai moderna si produce la calitate mai buna decat cea din Ungaria.
Cei care continuati cu ungaria s-ar putea sa aveti surpriza la vara sa constatati ca mierea voastra contine OMG si automat pretul mierii voastre va fi mai mic la achizitie.
pe mine nu ma intereseaza cu cat cumperi ci cu cat vinzi ! :mrgreen: La 3 lei daca adaugi TVA , transport , depozitare , ambalare , comision vei ajunge tot la 4,5 lei/kg.

Mai bine cauti informatii corecte.In ungaria nu se cultiva plante OMG.Si anul trecut parcele de 10 de hectare de porumb au fost distruse ,fiind numai suspectate de ar fii fost contaminate cu polen de la porumb modificat genetic.Vinovatii,cultivatorii de linga granita ,Jud bihor si arad. Daca apara polen OMG in miere poate sa fie vinovat chiar fermierul de linga stupina ta !
Sursa:SUPRAFETELE CULTIVATE IN SCOP COMERCIAL CU PORUMB ...
SUPRAFETELE CULTIVATE IN SCOP COMERCIAL CU PORUMB MODIFICAT GENETIC MON 810, IN ANUL 2011. Organismul modificat genetic. Informatii ...
http://www.madr.ro/.../omg/suprafete-cu ... l-2011.pdf - Similar
Daca nu merge:SUPRAFETELE CULTIVATE IN SCOP COMERCIAL CU ... - MADR
www.madr.ro/.../omg/suprafete-cultivate-porumb-m... -

Fájlformátum: PDF/Adobe Acrobat - Gyorsnézet
Informatii din autorizatia de cultivare comerciala eliberara de MADR. Specia ... conform autorizatiei nr. 2146/. 18.04.2011. Porumb. Zea mays.L. MON. 810. Bt ...
Ultima oară modificat de kiloz pe 10 Ian 2012, 19:28, modificat de 2 ori în total.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Cristian IONITA » 10 Ian 2012, 19:23

Dragos2006 scrie:Pana una alta eu [...]

aha .... asta explica multe ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 10 Ian 2012, 21:32

Lista suplimentelor nutritive si a medicamentelor decontate prin PNA 2012 :

ROMAPIS
Federatia Asociatiilor Apicole din Romania

D-lui Presedinte
Dr.Gh.Dobre

Referitor la solicitarea dumneavoastra inregistrata la I.C.B.M.V. cu nr.114/05.01.2012, va comunicam lista suplimentelor nutritive folosite in alimentatia albinelor notificate de Institut, precum si lista produselor medicinale veterinare autorizate in Romania, utilizate pentru combaterea varroozei.

A. Lista suplimentelor nutritive
1. Apicomplex- I.C.D.A.
2. Apinutrient - I.C.D.A.
3. Apistim-Complex Apicol Veceslav Harnaj
4. Proapistim- Complex Apicol Veceslav Harnaj
5. Apiprotostop Vet- Laboratoarele Medica
6. Apifonda- Sudzucker Germania(prin Agrana Romania SA)
7. Apiinvert- Sudzucker Germania(prin Agrana Romania SA)
8. Apifondant hrana pentru albine – S.C.Popas SRL Buzau
9. Biostar-apis – ApibioStar SRL
10. Fondant Albina – S.C.Cosal SRL
11. ApiHerb- Chemicals Laif SRL
12. ApiGo – Chemicals Laif SRL
13. Dulcofruct – S.C.Cirast SRL
14. Apimera – S.C.Fileomera SRL
15. Apimel – S.C.Apicris SRL

B. Lista produselor medicinale veterinare autorizate în Romania utilizate pentru combaterea varoozei

Denumire
Comerciala Actiune
Terapeutica Detinatorul Autorizatiei
de comercializare Status
Autorizatie Forme
Farmaceutice
Varatraz În tratamentul varroozei. PASTEUR - FILIALA FILIPEŞTI Valida soluţie antiparazitară fumigenă
Perizin Combaterea varoozei si braulozei BAYER ANIMAL HEALTH GmbH Valida soluţie
Bayvarol strip Tratamentul varoozei BAYER ANIMAL HEALTH GmbH Valida benzi impregnate
Api life var În tratamentul varoozei CHEMICALS LAIF SRL Valida tablete evaporante
Varachet forte În tratamentul varoozei. INSTITUTUL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU APICULTURA S.A. Valida soluţie
Mavrirol În tratamentul varoozei şi braulozei. INSTITUTUL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU APICULTURA S.A. Valida benzi impregnate
Mehpatika Pentru tratamentul ascoferozei şi reducerea gradului de infestaţie cu Varroa Jacobsoni (reducerea numărului de paraziţi) CHEMOR Ltd. Valida soluţie
Checkmite+ In tratamentul infestaţiilor cu Varroa Destructor. BAYER HEALTHCARE AG Valida benzi impregnate
Apiguard (nu în perioada culesului)
În tratamentul varaoozei cauzată de Varroa destructor. VITA (EUROPE) LIMITED Valida gel
Thymovar În tratamentul varoozei produsă de Varroa destructor. Andermatt BioVet GmbH Valida bandelete pentru stup
Dragos2006

Mesajde Ioan Guist » 11 Ian 2012, 00:05

Dragos,
Multumesc frumos de lista.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 11 Ian 2012, 00:21

Dragos, dar tu esti agent la dulcofruct? Ca altfel nu se explica atata insistenta.
----
Referitor la lista, vad ca-s cam toate "siroapele"! O fi bine, o fi rau... sa subventionezi draciile astea? :roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 11 Ian 2012, 00:25

Sigur e bine pentru cei ce le comercializeaza

Pentru albine .... Dumnezeu cu mila ... ramane sa vedem.

Pentru apicultori ... la fel la mila lui Dumnezeu .... si a laboratoarelor de analiza
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde lucky5strike » 11 Ian 2012, 00:35

Dar oare sucurile de mai sus... sunt made in Romania? Ca trebe sa fii tampit-bine sa subventionezi produs de import.

De asemenea, aceste siropuri au o hiba in ceea ce priveste fructoza, care ar fi dorit, cred eu, sa fie un pic mai ridicata, cam 55-60%.
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA