Bezna Zorilor scrie:Bai, buna ziua aia se da si ea cu toata gura. Ori asa, ori o dai cu juma de gura si cu cealalta jumatate scrasnesti din dinti. Cam asta e treaba pe care am explicat'o mai sus.
Esti o baba nebuna!!!
Bezna Zorilor scrie:Ionita, Ionita, io nu am zis ca lehamitea ar fi egala, am zis doar ca nu vreau sa intelegi ca ii iau apararea...si mai ales ca un om inteligent se descurca si altfel decat latrand.
Bezna Zorilor scrie:Shrek, te'nseli in toate! Plus ca Ionita a fost mereu candidat la luat palme, din cauza gurii lui spurcate...si nestilate. Hai ca stie el ca nu sunt chiar asa nasoala, doar zic si eu...
Shrek scrie:Asadar, avem un candidat la premiu'.....palmuitul moca pe timpul verii ! Multa bafta ci-ule, desi nu m-as mira prea tare s-o vad p-aia mică langa...senilate, boss-uri, profiteroale si importuri!
mircea scrie:Referitor la semnatura, nici nu mai conteaza, tot ce trebuie retinut este faptul ca sunt anumite lucruri care nu se fac, sau nu se fac asa fara sa tii cont de implicatii . Subiectul semnatura devine ridicol, drept care ma opresc.
CI, cand am deschis topicul cu moldovenii, nu am facut-o dintr-o frustrare, pe astia ai mei ii stiu cu bune si rele, ca doar aici traiesc.De fapt am vrut sa provoc o discutie despre Romania si romani in conditiile in care unii , pe panarama aia de FB saruiau asidu niste idei secesioniste ale Ardealului. Intre timp vad ca fenomenul s-a diminuat mult si a disparut, insa pe aici am ramas mirat de felul in care s-a pus problema, mai mult de felul unde imi este bine, acolo-i patria mea.
Ghiata Romania...
Bezna Zorilor scrie:Ionita, pentru mine nu este o problema sa fiu un pepsi...expirat, cum zici. Problema este a acelora care deschid sticla (presupun ca si a ta, ca vad ca te pricepi la sucuri acidulate) si le sare zeama fix in fatza. Si stii ca la fatza se mai zice si altcumva...
Cristian IONITA scrie: in realitate zmeoaica de besna este o fiinta adorabila ... pe net probabil ca are trac si de aceea se manifesta "teleormaneste"
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori