La multi ani sănătoși și fericiți!!! (Nu știam de unde vine pata de pesimism).. Ia in gura de aer rece - mai e mult până "departe"!! (Mai aștept filme-n tihna iernii;) )
Ioane, sa te bucuri de ei o viata si sa fie sanatosi.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila ! www.stuparitul.com Facebook Grup Stuparitul
Tu vezi cum faci prin iarna sa vi la sibiu.La 4 ani trebuie pus pe schiuri ficiorul ...musai. Uite... fiinca sunt singurul in casa ce am permis de profesionist, ramane ca fiind treaba mea sa plimb gemenii. Aia de pe gard e Mara. Noi o mai strigam si Ziege (caprita) Mara e nascuta o data cu Forumul. Cea de langa mine e Christine. Propietara la marfa pretioasa ce o ...manipulez. Doi baieti..
Pe trotuarele inguste din Sibiu .. cu asa gabarit .. chiar este nevoie sa fii profersionist ! Am ajus de cateva ori anul acesta la Paltinis..(bunica sotiei este din Sibiu).. ar trebui sa ajung curand sa iau rame .. data viitoare dau un semn ... (desi a cam inceput sezonul...) Sanatace buna!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!