jonny_it scrie:Explica asta strabunicii mele si bunicului meu... daca ma gandesc bine nici nu prea mai ai cum.
Tu ești o excepție pe lumea asta
jonny_it scrie:Explica asta strabunicii mele si bunicului meu... daca ma gandesc bine nici nu prea mai ai cum.
jonny_it scrie:Poti, dar oare si vrei?
cristi_vidican scrie:jonny_it scrie:Explica asta strabunicii mele si bunicului meu... daca ma gandesc bine nici nu prea mai ai cum.
Tu ești o excepție pe lumea asta
cristi_vidican scrie:Recent Mausică a devenit tătic. Îl vedeam online pe la ora 3 noaptea. Era de pază... să nu scape fetița suzeta.
jonny_it scrie:cristi_vidican scrie:Recent Mausică a devenit tătic. Îl vedeam online pe la ora 3 noaptea. Era de pază... să nu scape fetița suzeta.
Pai stau si eu cu el de paza. Cine crezi ca il tine la povesti pe whatsapp?
mausica scrie:Unde ma vedeai tu online ca dormeai de se muta patu cu tine.
Doar eu si J ce mai intretineam atmosfera![]()
De 2-3 sapt doarme toata noaptea fetita si nu mai trebuie sa stau pe pozitie![]()
Suzeta o tin eu in gura
chivaran scrie:Anul asta este primul an în care iernez roi mici pe mer după metoda preluată de la Cristi,până acum tot ce am iernat slab am pierdut
chivaran scrie:4 roi mer in 3 cutii 1/2 suprapuse ,ramele sunt puse în picioare.Compartimentele nu comunica intre ele si au fiecare urdinisul lor,intra 5 rame 1/2 in fiecare compartiment
jonny_it scrie:chivaran scrie:4 roi mer in 3 cutii 1/2 suprapuse ,ramele sunt puse în picioare.Compartimentele nu comunica intre ele si au fiecare urdinisul lor,intra 5 rame 1/2 in fiecare compartiment
Se vede ca nu ati iernat ME-uri in tinerete si acum va place sa va chinuiti.![]()
Astfel de roisori se ierneaza pe 2-3 corpuri ME, doar ca in loc sa va chinuiti sa puneti ramele in picioare va chinuiti si strangeti cuibul si cu un corp gol sub el ierneaza fara probleme si pe 3-4 rame MER. Sanatoase si hrana sa fie.
chivaran scrie:Nu este nici o chinuiala Johnny,ci o economie de caturi mai ales cand nu le ai,iar metoda este testată de altii înaintea lui Cristi.Asa iernez 4 roiuri cu 3 caturi pe cand daca ar fi sa aplic metoda ta mi-ar trebui 8
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 6 vizitatori