Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI

In aceasta sectiune se poarta discutii despre baza melifera existenta in Romania . Poze si informatii despre plante , arbustii si arbori cu potential melifer.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Paulownia

Mesajde alin m » 15 Dec 2011, 23:54

da si cind o sa fie ca padurile de salcim sau tei atunci sa te tii :lol:
alin m

Mesajde MyBees » 16 Dec 2011, 10:50

Si eu vreau niste seminte de Paulownia. Cine ma poate ferici? :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde Mircea77 » 16 Dec 2011, 11:11

Oricand vrei sunt disponibil. Daca vrei ti le trimit prin posta sau ne putem chiar intalni. :D
Mircea77

Mesajde doruuu » 17 Dec 2011, 10:02

Mircea , am primit semintele zilele trecute , dar nu am avut timp sa intru pe forum sa-ti multumesc... :oops: Ramane valabil pentru la primavara cand o sa-mi plantez si eu viitoarea ,,padurice" :D Multumesc inca o data
doruuu

Mesajde Mircea77 » 17 Dec 2011, 16:33

doruuu scrie:Mircea , am primit semintele zilele trecute , dar nu am avut timp sa intru pe forum sa-ti multumesc... :oops: Ramane valabil pentru la primavara cand o sa-mi plantez si eu viitoarea ,,padurice" :D Multumesc inca o data

Cu placere.
Sa dea Dumnezeu sa ti se faca mari si frumosi.
Placerea a fost si de partea mea pentru ca m-as bucura foarte tare sa vad cat mai multi copaci de Paulownia atunci cand umblu prin tara.
Numai bine.

P.S. Daca mai sunt doritori, stocul de seminte este mare ;)
Mircea77

Mesajde sorinmob » 17 Dec 2011, 19:54

Mircea77 scrie:
doruuu scrie:Mircea , am primit semintele zilele trecute , dar nu am avut timp sa intru pe forum sa-ti multumesc... :oops: Ramane valabil pentru la primavara cand o sa-mi plantez si eu viitoarea ,,padurice" :D Multumesc inca o data

Cu placere.
Sa dea Dumnezeu sa ti se faca mari si frumosi.
Placerea a fost si de partea mea pentru ca m-as bucura foarte tare sa vad cat mai multi copaci de Paulownia atunci cand umblu prin tara.
Numai bine.

P.S. Daca mai sunt doritori, stocul de seminte este mare ;)

ma bag si eu la cateva seminte daca e oferta
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde IonutMioveni » 18 Dec 2011, 19:49

Cu cewa mai mare placere se rezolva!
Adresa unde se pot livra si totu e ca si rezolvat.
Un PM cu adresa.....cum trimiteti adresa cum semintele iau drumul spre casa dvs in ziua urmatoare. :D
Numai bine!
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde Mircea77 » 18 Dec 2011, 23:58

Ori la mine ori la Ionut, dupa cum doriti. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un nume si o adresa.
Mircea77

Mesajde sorinmob » 19 Dec 2011, 21:08

i-am trimis lui ionut.multumesc mult.
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde badguy_goodguy » 17 Ian 2012, 04:19

Am una pe care o tinin camera... in special pentru ca ma ferit de tantari toata vara. Am facut greseala s-o las peste iarna in camera, si-a dat prin 1 ianuarie in jur de 4 frunzite in varf care au inceput sa creasca. Am deschis geamul odata sa aerisesc, si toate cele 4 frunzite au murit ... planta nu pare moarta...isi va da alte frunze ? tot in varf? sau va incepe sa-si dea ramuri? ce trebuie sa fac cu ea sa inceapa din nou sa-si dea drumul?
badguy_goodguy

Mesajde Mircea77 » 17 Ian 2012, 08:41

badguy_goodguy scrie:Am una pe care o tinin camera... in special pentru ca ma ferit de tantari toata vara. Am facut greseala s-o las peste iarna in camera, si-a dat prin 1 ianuarie in jur de 4 frunzite in varf care au inceput sa creasca. Am deschis geamul odata sa aerisesc, si toate cele 4 frunzite au murit ... planta nu pare moarta...isi va da alte frunze ? tot in varf? sau va incepe sa-si dea ramuri? ce trebuie sa fac cu ea sa inceapa din nou sa-si dea drumul?

Nu se intampla nimic atata timp cat ai rabdare cu ea si o feresti de ger. In rest nu consider ca pot apare probleme majore.
Parerea mea este urmatoarea: ca sa nu mai ai surprize, incearca sa o tii intr-un spatiu care are o temperatura constanta, 5-10 grade, iar cand vine primavara stii ce ai de facut.
Mircea77

Mesajde badguy_goodguy » 17 Ian 2012, 12:44

Da neaparat afara, si alta paulownia sa-i ia locul. Am deja inca una de 10 cm care ii va lua locul , e cu frunzele verzi pe ea si refuza sa mai creasca, ma gandeam ori s-o pun la intuneric ori s-o duc in balcon pentru a intrat in perioada de repaus, sa nu am surpriza sa refuze sa-si dea drumul in primvara/vara:)
badguy_goodguy

Mesajde bizionel » 22 Ian 2012, 10:56

mar interesa si pe mine niste seminte ,sunt din Bucuresti ,ma poate ajuta cineva as fi recunoscator
bizionel

Mesajde Mircea77 » 22 Ian 2012, 14:37

bizionel scrie:mar interesa si pe mine niste seminte ,sunt din Bucuresti ,ma poate ajuta cineva as fi recunoscator

Trimite-mi datele de contact prin mesaj privat si te ajut eu.
Mircea77

Mesajde lyvyu_81 » 25 Ian 2012, 16:08

dl mircea77 mai aveti seminte de paulownia? Daca da m-ar interesa si pe mine cateva daca se poate!
Dat-mi un semn si va trimit adresa mea!
Multumrsc anticipat!
lyvyu_81

Mesajde Mircea77 » 25 Ian 2012, 16:43

lyvyu_81 scrie:dl mircea77 mai aveti seminte de paulownia? Daca da m-ar interesa si pe mine cateva daca se poate!
Dat-mi un semn si va trimit adresa mea!
Multumrsc anticipat!

Ti-am raspuns prin mesaj privat. Se rezolva in timp util.
Mircea77

AnteriorUrmătorul

Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI