yuonyuon scrie:gata incheiem discutiile ...ca vin sarbatorile....si e pacat sa ne contrazicem![]()
![]()
sarbatori fericite!!
Sarbatori fericite tuturor!
PS: Continuam sa ne dam la genunchi virtual dupa 1 ianuarie
yuonyuon scrie:gata incheiem discutiile ...ca vin sarbatorile....si e pacat sa ne contrazicem![]()
![]()
sarbatori fericite!!
jonny_it scrie:yuonyuon scrie:afirmativ 100 % DA (raspicat) ...sa vedem ce parere are domu Ignatov![]()
![]()
succes la spart mituri eu ma las pagubas
[b]Iti respect parerea si nu te contrazic, chiar daca am alta parere.[/b]
tiih scrie:
Domnule jonny sunteti un diplomat desavarsit......
Eu respect parerea fiecaruia dar obligatoriu il contazic daca am alta parere!De aici probabil vin multe antipatii!
tiih scrie:jonny_it scrie:yuonyuon scrie:afirmativ 100 % DA (raspicat) ...sa vedem ce parere are domu Ignatov![]()
![]()
succes la spart mituri eu ma las pagubas
[b]Iti respect parerea si nu te contrazic, chiar daca am alta parere.[/b]
Domnule jonny sunteti un diplomat desavarsit......
Eu respect parerea fiecaruia dar obligatoriu il contazic daca am alta parere!De aici probabil vin multe antipatii!
Api'Joan scrie:Polen de "plugusor"
yuonyuon scrie:Api'Joan scrie:Polen de "plugusor"
urmeaza poze cu salcie inflorita
mersi lafel!!! ...si sa de a domnu (Putin) sa vina zapada....ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:Api'Joan scrie:Polen de "plugusor"
urmeaza poze cu salcie inflorita
Termina cu prostiile! Ai plecat din tara si vrei sa ne oftici! M-am prins...![]()
La multi ani! Un an plin cu ceea ce doresti!
cristi_vidican scrie:Crăciun fericit tuturor stuparilor care au (și) MER.
Și celorlalți care nu au MER.
Să știți că suntem mult mai mulți decât credem. O mare parte citesc regulat ce se scrie pe aici fără să scrie.
taipan scrie:Mai sunt întrebat de câte unii şi dacă eu nu ştiu să le răspund îi îndrum să scrie aici.
Decât să ne "ieie" şhrek peste picior mai bine lasă.
Greşeşte omul, mănâncă o literă, mai uită o liniuță şi a încurcat-o
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori