yuonyuon scrie:sunt atatea necunoscute...off off...matale mai vi si cu "sistemu limfatic" (ce mai fi si ala ) ....unii lar scoate la operatie daca s ar putea...
dar si eliminarea toxinelor/reziduri/etc din organism(la nivel celular).... lucru care este extrem de important si trecut cu vederea in medicina actuala.....ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:sunt atatea necunoscute...off off...matale mai vi si cu "sistemu limfatic" (ce mai fi si ala ) ....unii lar scoate la operatie daca s ar putea...
Este sistemul de care depinde hranirea celulelor si imunitatea organismului!
Shrek scrie:Presupun ca si dumneavoastra, domnu yondeyon, si dumnu' Ignatov, sunteti medici...umani si foarte bine documentati cand faceti astfel de afirmatii! Daca nu, inseamna ca va bazați pe ...numerologie si eventual anatomia predată prin clasa VII, daca nu ma înșel. Sigur nu ...bazaie contorul cand treceți pe lângă el?
ignatov andrei scrie:10 ani am pazit usa de la caminul de mediciniste din Puskin!![]()
Sistemul limfatic (lichidul limfatic) e cel ce ajunge pe la celule, nu sangele, cum ai invatat la medicina!
Ficatul e si cea mai mare glanda, nu numai organ din sistemul digestiv si nu prea are treaba cu imunitatea, asa cum ai invatat la medicina!
Splina si amigdalele, daca-s bolnave sau lipsesc, iti scade imunitatea, ca ele nu-s doar niste chestii, unele "ma doare in gat" si cealalta "ma doare in partea stanga", cum ai invatat la medicina!
Cand se analizeaza cacatul, se urmareste si daca nu cumva elimini lipide, nu doar sa vezi ce ai mancat, de ce te doare burta si nu ai pofta de mancare, sau daca ai paraziti, cum ai invatat la medicina!
Cand mananci ceva si ai imediat diaree, sa nu spui ca ai dat afara acea mancare sau ca suferi "cu stomacul", sau "ti-a facut rau la stomac", uitand ca pe traseu mai ai si un intestin subtire de cativa metri buni (de care nu prea mai vorbesc "domnii doctori" - posibil sa nu-l mai avem si sa avem doar colon) asa cum ai invatat la medicina!
paul scrie:ignatov andrei scrie:10 ani am pazit usa de la caminul de mediciniste din Puskin!![]()
Sistemul limfatic (lichidul limfatic) e cel ce ajunge pe la celule, nu sangele, cum ai invatat la medicina!
Ficatul e si cea mai mare glanda, nu numai organ din sistemul digestiv si nu prea are treaba cu imunitatea, asa cum ai invatat la medicina!
Splina si amigdalele, daca-s bolnave sau lipsesc, iti scade imunitatea, ca ele nu-s doar niste chestii, unele "ma doare in gat" si cealalta "ma doare in partea stanga", cum ai invatat la medicina!
Cand se analizeaza cacatul, se urmareste si daca nu cumva elimini lipide, nu doar sa vezi ce ai mancat, de ce te doare burta si nu ai pofta de mancare, sau daca ai paraziti, cum ai invatat la medicina!
Cand mananci ceva si ai imediat diaree, sa nu spui ca ai dat afara acea mancare sau ca suferi "cu stomacul", sau "ti-a facut rau la stomac", uitand ca pe traseu mai ai si un intestin subtire de cativa metri buni (de care nu prea mai vorbesc "domnii doctori" - posibil sa nu-l mai avem si sa avem doar colon) asa cum ai invatat la medicina!
Se pare ca nu degeaba ai pierdut 10 ani pe la usile medicinistelor ! Ai ramas cu ceva cunostinte de ... anatomie .
ignatov andrei scrie:.........
10 ani am pazit usa de la caminul de mediciniste din Puskin!![]()
Ficatul e si cea mai mare glanda, ......
Daca ce am zis pana acum, nu are legatura cu sistemul limfatic, ma duc si ma inscriu la facultatea de numerologie!
Cu "anatomia de clasa aVII-a", aia de-o stiu, dau clasa la juma' din efectivul de medici, auzit-ai...?!?
.....
Shrek scrie:Chiar dacă olecuta cu intarziere, crăciun fericit!
yuonyuon scrie:un sistem limfatic blocat inseamna imunitate scazuta ..iar cei ce se stiu ca au probleme si se vor vaccina vor avea efecte adverse si complicatii
yuonyuon scrie:Daca il intrebam pe shrek ce rol are splina....sigur zicea ca se da la caini
Bambucha scrie:Stuparii sunt oameni inteligenti si se vor vaccina!
ioanpuiu scrie:S-au adunat mai puţin de şapte sute de mii de cazuri în cele zece luni de cănd virusul este prezent la noi.
eu zic ca nu sa aprins nici un beculet de avarie nimanui.....si e mult prea departe de a se intampla asta....si nici nu se va intampla..ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:un sistem limfatic blocat inseamna imunitate scazuta ..iar cei ce se stiu ca au probleme si se vor vaccina vor avea efecte adverse si complicatiiyuonyuon scrie:Daca il intrebam pe shrek ce rol are splina....sigur zicea ca se da la caini
Sa stii ca n-ar fi singurul, asa ca nu e chiar atat de grav!
Cred ca aici i s-au aprins, lui shrek, becurile de avarie, la afirmatia cu "sistem limfatic blocat".
Multi nu stiu sa asocieze unele probleme cu sistemul limfatic! Nu stiu - si nu ma bag - sa spun ce se poate intampla cand te vaccinezi si suferi de edem limfatic (primar sau secundar). Stiu doar ca e cam degeaba!
Sistemul limfatic e un sistem deschis, iar "blocarea" (edemul) e o afectiune foarte grava, destul de complexa si nevindecabila, la aparitia careia "contribuie" multe cauze, inclusiv cele genetice!
In general ranile, arsurile, operatiile, asociate si cu o hrana necorespunzatoare (si/sau obezitate), contribuie la aparitia acestei afectiuni (edem). Daca te tai la un deget, te frigi la degete si/sau la limba, daca ti se umfla picioarele, nu inseamna ca gata, ti se "blocheaza" sistemul limfatic!
Sunt destui in lumea medicala care nu stiu, sau nu dau importanta, amigdalelor si splinei. Putini sunt si cei care pomenesc de timus.
In general, in cel mai bun caz, te pipaie pe sub barbie (ca intre picioare... nu ai tu norocul), sa caute "ganglionii limfatici"!![]()
Disfunctionalitatea sistemului limfatic nu inseamna neaparat si boala a acestui sistem, ci doar o consecinta a modului in care omul se hraneste!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori