teoretic,
miercuri predau miere.
teoretic miercuri seara sau joi-vineri (caz de ploaie) mutamPractic duminica trebuie sa fim 'calare" pe floare.
Ne auzim din mobile.
softim scrie:Am inteles ca gratiile Hanemann sunt mai bune cele metalice? Dumneata folosesti? Am incercat sa caut pe forum daca ai mai spus ceva despre subiect dar nu am gasit cu pagina de cautare. (Am scris: pupemea and hanema*) si mi-au aparut tot felul de posturi scrise de colegi. As fi vrut si un punct de vedere al cuiva care are multi stupi cand o sa ai putin timp.
Mersi frumos
Dragos 2006 scrie:Oamenii lui Carla Bruni detin stupini de peste 600 de familii si produc cam 50 de tone de miere pe an , unde mai pui ca au si magazin propriu de vanzarea produselor apicole. Atunci cand le vizitezi baza matereala te cam pui pe ganduri.
janese scrie:vezi,ma ioane ...ca zice unu care,,zice-se"ca a vazut!!!!...tu care ai 599 nu intri in acea categorie!!!!
victos s scrie:te rog , atunci cand timpul i-ti permite, sa mai povestesti o data lectia de civilizatie la care ai luat parte atunci cand un neamt cu porche te-a salutat.
eu cel putin am citit dar nu mai stiu unde...dar as vrea s-o mai citesc o data...si ca mine si altii
este intradevar o lectie de viata nepretuita...educatia o primesti de la cea mai frageda varsta dar caracterul ti-l formezi si reformezi toata viata !
victor s scrie:CULTURA SI CIVILIZATIA sunt singurele averi personale pe care nu t-i le poate lua NIMENI (nu stiu cat de culti sunt , dar civilizati sunt sigur)
de aceea se numesc nemti...(si noi romani)... o lectie de bagat la "memeaca" vorba lui valerica...
victor s scrie:chiar era nevoie sa vedem si pe "adevarata pupe" cum spuneai tu cu ceva pagini in urma... sa fiti sanatosi si tot ce va doriti
va saluta victor din ploiesti
adi hodis scrie:pupemea a scris:
sti, Victore,
Nu o data am fost mahnit de grimasa multora dintre noi , ce trecem pe langa maturatori sau cei ce au o munca mai "ocolita".
In Germania , prin '93 eram transfug si lucram ce-mi cadea in palma.
Piguleam niste iarba de langa borduri si a trecut un ins bine imbracat."transpira" bani.M-a salutat cu un zambet si un Guten Morgen clar si nu pintre dintii perfecti.
Am inteles ca sunt important in felul meu.
Intotdeauna am sustzinut si apreciat: - A MUNCI NU E O RUSINE - indiferent de meserie
De ce oare unii privesc mai altfel muncile de jos, acelea mai ocolite ... si nu-i privesc cu aceeasi privire pe cei ce fac si lasa mizerii in urma lor, pe cei ce fura si mint ... Acestia sint adevaratzii josnici ... nu cei ce fac curat.
Si albinele fac curatzenie ... oare e la fel '' josnicia '' ca intre oameni, a ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori