[quote="Shrek"][quote="yuonyuon"]...
intrebare deadevaratelea.... ce ati face daca maine romania ar intra in razboi?? ...exercitiu....de imaginatie.....
......[/quote]
Precum stiti, eu am o imaginație bogată! Ce facem? Ce fac toți românii care au depus un jurământ! Stiti, ala care se termina"....chiar cu prețul vietii"! Ca vrem ca nu vrem, asta este.
Ce facem noi ăștia care nu prea suportăm rusia si mai avem tupeul sa si scriem despre asta? Nu stiu, poate un canal, poate mergem la vânătoare in siberia. Sunt sigur că dacă se vor intoarce( bolșevicii, sau rusii in general), se vor găsi multe cozi de topor care vor face liste cu " dușmanii orînduirii....., care o fi ea"![/quote]
Cum ar spune rusii. Uau! Sau ipocrizia pe cele mai inalte culmi, cum ar spune hodorogii bolsevici. Acestia din urma – precum stiti- neavand o imaginatie bogata ci “decat“ o ciudatenie comportamentala carora unii ii mai zic si neuitare, se scarpina in barba lor cea rara si sura, cu nedumerire zicand in sinea lor : E cale lunga de la Vaslui la Plevna, dar de la “ tu ti-ai trimite copii sa moara pentru…” ( Idee in esenta ei si prezentata decat cu aproxmatie) si pana la ”… juramant’’ este o distanta stelara, la fel ca si cea dintre atitudinea agresiv antieuropeana manifestata pana de curand , cu predilectie in iarna 2017, si proaspata fobie fata de rusi Asumarea hotarata a convingerii de ultima ora sugereaza refrenul lyric zbierat cu toata forta patriotismului colectiv intarit cu coniac zarea la litru, in timpul oficierii chiolhanurilor de 8 martie, cand tovarasele se urcau pe masa, iar clasa muncitoare se retragea sub masa: ‘’ Ce ne-om face noi … rromanii de –or veni americanii…’’ De asemenea putinele amintiri personale mi-l readuc in prezent pe un fost activist de partid refugiat din Amarastii de jos/ // 44, acolo unde si –a intarcat dracu copiii, si recuperat dupa 89 de o universitate democratica de ra/hat. Ajuns in fata auditoriului de circumsatanta, cotofana care se credea soim, presara fiecare prelegere cu cate o marturisire plina de mandrie: Precum stiti , asa cum zicem noi ardelenii… Puah! La asa ardeleni , asa character.
Ps Cunosc argumentul unei imaginatii bogate. Hodorog…. Ceva nou pe //44?
Si ceva despre copilasii oropsiti.
Un nevinovat copilas rus rapus cu cruzime de o organizatie fascista. Ucraineana.
http://www.africansinrussia.com/blogs/a ... -in-metro/