feederman scrie:Furtuna la Moscova.
Eu merg și mai departe și zic: trădare să fie, ... , dar s-o știm și noi!
Protest! Nu e corect; discriminare pe fata. Trebuie sa apara de urgenta o varianta simplificata si adaptata, ca sa intelega tot militianu pensionat anticipat si pancfletar, dupe plaiurile stramosesti.
Nu înțeleg ce ați dorit sa povestiți ca nu se vede...scrisu'!
Ați putea să fiți mai " iecplicit" ori sa puneți link-ul la care faceți trimitere. Unii dintre noi, folosim de ceva vreme numa android!
În cea de a doua parte, a comentariului observ ca sunteți un " cinar cu par cărunt" cum ar spune foarte plastic, bănățenii. În primul rand nu sunt , nici nu am fost " militan"! Eu cred ca am fost polițist. Totusi , în comparație cu calificativul de " slugoi" al bunului meu" amic", este parfum de lavanda!Dar puteți spune acest lucru, pentru ca nu puteți fi tras la răspundere. În al doilea rand, nu m-am pensionat " anticipat" ci la termen sau de drept. Adunați, anii de munca(30) plus grupa ( 13 ) fac 43 ani. Unii dintre noi au lucrat din tinerete!
Faptul ca citiți și chiar le comentati( pancfleturile) , este de bine. Chiar o onoare!
PS. Sudiști, au o expresie asemănătoare cu cea folosita de bănățeni " cinar cu par carunt"! Mult mai directa, pe înțelesul tuturor: tataieeee, ai dat în mintea copiilor!